Općenito > Propisi

Voznja bez 18g

<< < (2/4) > >>

mrcina:
zospc RH čitati i naučiti. na NN pronađi skini i uči.

Scoot_Fan:
@mrcina: NHF al kome se da trazit po NN, clanak ovaj o stavku ovome sta ja znan sta ne, meni prvome - Ne. Svaka cast tebi sta imas volje za to, al ja se tamo nemogu snac da sam Isus, neznan jel to do mene ili nesto drugo...

@Luna500rr: Ja sam ti reka'... Al nemoj se zaj.. puno jer se neisplati spusit 5-15tkn za neimanje vozacke, dokument nikakav nemos imat prije 16.-e (16-A1,i do 50cc), osim one plave knjizice da si u toku polaganja vozackog, a nakon toga kad polozis dobijes onaj crveni papir i sta jos, i s tim dignes vozacku. S tim crvenim papiron bi te i pustilo kako - tako, al bez toga, tesko. Ja sam ti samo reka da ako vec moras vozit, sta radit da te ne zaustave, jer ne da se ni njima sad jebavat svake 2s zaustavljat nekoga gledat i to sve, mozes jedino naletit na nekakvu kontrolu prometa.

luna500rr:
Nepise nista konkretno o tome, al sam dosta stvari naucio,@mrcina jedno veliko Hvala!
Kazna mi nebi trebala biti 5-15 tkn jer imam godine za upravljanje tim vozilom, ali je ipak velika, naisli bi oni na nesto :angry9:
Ipak ovisim o iskustvu lokalnih prometnika, neki me poznaju te me puste, neki bi mi mast iscjedili...
Nista, onda mi je strahovat jos neko vrjeme od policije, a poslje ce biti po propisima  :)

ZOPC nije kompliciran, ides na uređivanje>traži ( eng. edit>find ), upises pojam i search :hello:

Scoot_Fan:
Cisto informativno. Koliko ti to imas godina, i jel imas vozacku uopce? ako mislis na to da imas 18 god, a nemas vozacku niti jednu kategoriju, tj u tjeku si polaganja, i da zbog toga ne vrijedi ova kazna od 5-15tkn.., mislin da nema veze to sta imas 18 god :icon_scratch: :)

3alfa3:

--- Citat: mrcina - 08 Veljača, 2010, 18:41:49 ---zospc RH čitati i naučiti. na NN pronađi skini i uči.

--- Kraj citata ---

Ili skraceno - nema voznje bez dozvole.
Propisana kazna je 5000-15000kn ak se ne varam. Dakle, 5000 je najmanje sto policajac smije "opalit" ako kaznjava po tom clanku

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju