Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Oglasi trgovina na MS  (Posjeta: 2874 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • 095 911 3440
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
Odg: Oglasi trgovina na MS
« Odgovori #20 : 08 Veljača, 2010, 00:28:46 »
luka, ima takvih dosta haha, vjerujem da svaki stariji clan ima takvih prica na bacanje   :laughing7:
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline Mislav46

• Tržnica : (+3)
  • forumski skuteraš
  • 2t u srcu/4t u garazi
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Osijek
  • Moj Skuter: aprilia sr 50 ditech /gilera runner vx 180 /stalker for stunt
  • Moja Kaciga: hjc hx-246
  • MojSetup: 180 alu
  • MojSpuh: china
« Odgovori #21 : 08 Veljača, 2010, 00:30:10 »
ancoo, sad lijepo ti tom liku koji ti je rekao da ce ti dat 100 kuna
reci ti njemu, da da imas pravo, ja neznam koliko vrijedi moja stvar, kad se mozemo nac da pogledas?
i dogovorite, se, frajer te ceka i zove sta se nisi pojavio na mjestu dogovora, reces, nemam pojma o cem pricas....i to ti to =)
i zove te ti kazes evo me za 15min guzva u prometu.... :laughing7: :laughing7:

Offline aeroxtuning

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • ..:::K T M:::..
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Dubrovnik
  • Moj Skuter: AEROX,KTM 660 SMC
  • Moja Kaciga: Shark RSI Lavilla
« Odgovori #22 : 08 Veljača, 2010, 00:31:16 »
i za ozbiljnije i starije članove znam neke price,tako da takvih ljudi će biti uvijek,kako god okrenes,ne kažem da se ne treba cijenkati,to su čari trgovine,i ja se cjenkam,ali sad cigancit i omalovazavat prodavaca ili njegove stvari u krajnjem je slučaju bezobrazno

Offline zoki_NRG

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ri-Kraljevic
  • Moj Skuter: Piaggio NRG power
  • MojSetup: Unique
« Odgovori #23 : 08 Veljača, 2010, 00:36:06 »
i zove te ti kazes evo me za 15min guzva u prometu.... :laughing7: :laughing7:
ma izvozas ga na sve strane

Offline wonderkid

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Spol: Ženski
  • Moja Kaciga: !
« Odgovori #24 : 08 Veljača, 2010, 13:16:38 »
stavis malu visu pa onda naleti nekom kojem treba hitno pa mu na kraju nespustis  :toothy12: :toothy12:
ako ce mu hitno trebat onda ce i valjda kupit po toj cijeni a ne se cjenkat  ;D ;D

Offline ogrosic

• forumski skejter
  • **
  • 636 2003
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: ex VXR 210, Zx6r 2003 636
  • MojSpuh: Akrapovic
« Odgovori #25 : 08 Veljača, 2010, 14:06:22 »
Mrzim te sprehe, ja kad nesto prodajem stavim fiksnu cijenu i to najnizu od svih a opet se nadje cigana koji to oce spustati, npr karb walbro od vxr-a u odlicnom stanju sam prodavao za 450kn, a ostali su po 550-600  i prije nego sam ga prodao bilo je valjda 5 cigana koji su pokusali spustiti tu cijenu, ja to ne kuzim, ako u oglasu pise FIKSNO zasto me opce pitas koja je zadnja cijena. Na kraju frga otisla Svenu_vx za 450 koliko je i pisalo decko dosao platio i otisao i sve 5, i mislim da je super prosao i nije cigan ;D ;D ;D.

Offline sven_vx

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: vx250
« Odgovori #26 : 08 Veljača, 2010, 14:15:16 »
Mrzim te sprehe, ja kad nesto prodajem stavim fiksnu cijenu i to najnizu od svih a opet se nadje cigana koji to oce spustati, npr karb walbro od vxr-a u odlicnom stanju sam prodavao za 450kn, a ostali su po 550-600  i prije nego sam ga prodao bilo je valjda 5 cigana koji su pokusali spustiti tu cijenu, ja to ne kuzim, ako u oglasu pise FIKSNO zasto me opce pitas koja je zadnja cijena. Na kraju frga otisla Svenu_vx za 450 koliko je i pisalo decko dosao platio i otisao i sve 5, i mislim da je super prosao i nije cigan ;D ;D ;D.
a dobro mogo si mi dat za 400kn,al ajde oprastam ti.. :toothy12: :toothy12: :toothy12:

zaj se..

jbg kriza je i ekipa oce spustat,ali drugo je kada pise u oglasu da je cijena Fixna,opet se nade mulac koji oce spustit cijenu makar imao u rukama tu lovu koja se trazi.. :laughing7:

Offline ogrosic

• forumski skejter
  • **
  • 636 2003
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: ex VXR 210, Zx6r 2003 636
  • MojSpuh: Akrapovic
« Odgovori #27 : 08 Veljača, 2010, 14:25:27 »
a dobro mogo si mi dat za 400kn,al ajde oprastam ti.. :toothy12: :toothy12: :toothy12:

zaj se..

jbg kriza je i ekipa oce spustat,ali drugo je kada pise u oglasu da je cijena Fixna,opet se nade mulac koji oce spustit cijenu makar imao u rukama tu lovu koja se trazi.. :laughing7:

Ma znam da je kriza, al kriza je i meni isto kao i kupcu, i jos stavim recimo fakat najnizu cijenu i opet nije dosta. Iduci put ako negdje napisem da je cijena fiksna ako netko oce spustit s recimo 400 na 350, onda je iduca cijena 500 i to je to ;D pa radije cu ja to polit benzinom i zapalit s gustom nego da spustim, nije opce stvar u 50 ili 100 kn nego je stvar principa. 100kn ja potrosim dok sam na poslu na gablec i cigarete tak da opce nije stvar u novcima.

Offline Mislav46

• forumski skuteraš
  • 2t u srcu/4t u garazi
« Odgovori #28 : 08 Veljača, 2010, 19:48:19 »
evo nevezano za skutere ali zanimljiv primjer....naime svake godine prodajem stenice koker spanijele, imam muskog i zenskog kera pa mi je to neizbjezno....cijena stenica bez papira krece se od 700-800kn.....ja ih prodajem po 500kn, jel mi se neda zajebavat sto prije odu to bolje....obicno sve bude rasprodano ali jedne godine ostenili se na zimu pa ljudima hladno ovo ono nisu bas zainteresirani....dolazi lik s djecom, zenom i baku je poveo....gledaju psica ovo ono oce-nece, pocne on pricu s mojim burazom kak je njemu neki poklonio bla bla jel moze za 400kn....buraz mu objasnjava kako je cjena vec i sada debelo spustena.....lik se opravdava kao nema tih 100kn, ovo s jedva nagrecali a njih petero bilo.....nista i on odlazi ja i buraz u soku, pa baba bi istresla odma da ga zeli uzet jebenih 100kn....da bi se lik vratio za pola sata kada je mal prelistao oglase i shvatio da smo najeftiniji.....kaze kao uspjeli smo skupiti 100kn .....de nemoj me jeb** kaka ljiga, sad bi on zamezio 100kn pa pocastio se cevapima ma mars.... :jerk:

Offline kiza-iz-kvarta

• HERO MEMBER
  • Tržnica : (+44)
  • maxi forumaš
  • I wish life could be swedish magazines
  • Mjesto: Ritopek
  • Moj Skuter: vozim šta užicam
  • Moja Kaciga: misliš kacika?
  • MojSetup: tuned by hac (al ne taj hac,ovaj je živ)
  • MojSpuh: ATD Srđan Mlađan
« Odgovori #29 : 08 Veljača, 2010, 20:29:24 »
meni osobno je najbolji bio jedan lik s foruma kad sam prodavao RR-a za piaggio 50 u perfektnom stanju...prvo sam stavio 500kn,na kraju 400kn fixno i napisao da dajem bijele nove malossi orugice i 4,7g rolice uz njega....prvo mi gospodin kaže jel mu plaćam poštarinu....naravno ne......drugi post - ja bi crvene oprugice i rolice od 5,5g da mi rješiš.....već lagano pucam i odgovaram imam samo navedeno......zatim slijedi jel može slika....okinem par komada i pošaljem.....i na kraju frajer kaže ajd skini top da vidim kakva je vuna u njemu i NAMONTIRAJ GA NA NEKOG RUNNERA ILI NRG-A,SAČEKAJ DOK SE NE UGRIJE VOZAJ SE I SNIMI MI TO I UPLODAJ NA YOUTUBE I POŠALJI MI LINK......onako isfrustriran samo sam mu odgovorio JEL IMAŠ BROJ OD STEFANA LUPINA????......NE on mi odgovara,A ZAŠTO????......pa da ga unajmiš i da dođe do kvarta i opči cijheli FOTOSESSION sa auspuhom i dovede trebice pa da one jašu po spulji i tak...i onda se javi frendu koji prodaje nove utege volana sa šarafima od novog runnera i taj isti lik ga pita kolko love tražiš,a frend kaže 50kn.....gospodin mu odgovori aaaa ti nisi normalan ja ih za 50kn biram u boji i veličini!!!!!!!!.......nemoš vjerovat kakvih glupana ima na ovom svijetu  :dontknow:
a gde žuriš, a gde žuriš Goksi bre,a gde žuriš prebismo ti jangere!
RIP Goran Veličković "Goksi"

Offline deky_vk

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • forumski skuteraš
  • *
  • ma ko još stavlja multivar i 25-icu na sp-a
  • Mjesto: Vinkovci-kvart
  • Moj Skuter: SP180
  • Moja Kaciga: pitanje dana kad idem po novu kacigu
  • MojSetup: a
  • MojSpuh: stock
« Odgovori #30 : 09 Veljača, 2010, 12:04:08 »
meni osobno je najbolji bio jedan lik s foruma kad sam prodavao RR-a za piaggio 50 u perfektnom stanju...prvo sam stavio 500kn,na kraju 400kn fixno i napisao da dajem bijele nove malossi orugice i 4,7g rolice uz njega....prvo mi gospodin kaže jel mu plaćam poštarinu....naravno ne......drugi post - ja bi crvene oprugice i rolice od 5,5g da mi rješiš.....već lagano pucam i odgovaram imam samo navedeno......zatim slijedi jel može slika....okinem par komada i pošaljem.....i na kraju frajer kaže ajd skini top da vidim kakva je vuna u njemu i NAMONTIRAJ GA NA NEKOG RUNNERA ILI NRG-A,SAČEKAJ DOK SE NE UGRIJE VOZAJ SE I SNIMI MI TO I UPLODAJ NA YOUTUBE I POŠALJI MI LINK......onako isfrustriran samo sam mu odgovorio JEL IMAŠ BROJ OD STEFANA LUPINA????......NE on mi odgovara,A ZAŠTO????......pa da ga unajmiš i da dođe do kvarta i opči cijheli FOTOSESSION sa auspuhom i dovede trebice pa da one jašu po spulji i tak...i onda se javi frendu koji prodaje nove utege volana sa šarafima od novog runnera i taj isti lik ga pita kolko love tražiš,a frend kaže 50kn.....gospodin mu odgovori aaaa ti nisi normalan ja ih za 50kn biram u boji i veličini!!!!!!!!.......nemoš vjerovat kakvih glupana ima na ovom svijetu  :dontknow:
i taj isti lik mi se javlja za multivar i isto tako filozofira,ja trazim 250 on kaze ja ti dam 200kn al uslikaj ga detaljno i vamo tamo jos neekvaljcice trazi i tako ni nesjecam se kake me gluposti ispitivao i cudi me sto nije trazio da namontiram multivar i snimim ubrzanje s njim ili tako nesto...
EKIPA IZ KVARTA(štekanje,kvart,pomfrit)

da,da,da kad sam ja to znao :)

Offline wonderkid

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Spol: Ženski
  • Moja Kaciga: !
« Odgovori #31 : 09 Veljača, 2010, 15:47:56 »
samo bi jedno rekao

STO LJUDI STO CUDI
STO ZENA 200 SISA

Offline gumy

• Tržnica : (+38)
  • maxi forumaš
  • www.sco.hr
« Odgovori #32 : 09 Veljača, 2010, 17:39:31 »
NAMONTIRAJ GA NA NEKOG RUNNERA ILI NRG-A,SAČEKAJ DOK SE NE UGRIJE VOZAJ SE I SNIMI MI TO I UPLODAJ NA YOUTUBE I POŠALJI MI LINK

:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
www.sco.hr

Najpovoljniji i najbrži servis za skutere i motore u Osijeku!

Offline zoki_NRG

• maxi forumaš
  • Mjesto: Ri-Kraljevic
  • Moj Skuter: Piaggio NRG power
  • MojSetup: Unique
« Odgovori #33 : 10 Veljača, 2010, 15:55:59 »
evo nevezano za skutere ali zanimljiv primjer....naime svake godine prodajem stenice koker spanijele, imam muskog i zenskog kera pa mi je to neizbjezno....cijena stenica bez papira krece se od 700-800kn.....ja ih prodajem po 500kn, jel mi se neda zajebavat sto prije odu to bolje....obicno sve bude rasprodano ali jedne godine ostenili se na zimu pa ljudima hladno ovo ono nisu bas zainteresirani....dolazi lik s djecom, zenom i baku je poveo....gledaju psica ovo ono oce-nece, pocne on pricu s mojim burazom kak je njemu neki poklonio bla bla jel moze za 400kn....buraz mu objasnjava kako je cjena vec i sada debelo spustena.....lik se opravdava kao nema tih 100kn, ovo s jedva nagrecali a njih petero bilo.....nista i on odlazi ja i buraz u soku, pa baba bi istresla odma da ga zeli uzet jebenih 100kn....da bi se lik vratio za pola sata kada je mal prelistao oglase i shvatio da smo najeftiniji.....kaze kao uspjeli smo skupiti 100kn .....de nemoj me jeb** kaka ljiga, sad bi on zamezio 100kn pa pocastio se cevapima ma mars.... :jerk:
ako ne moze skupit 100 kuna vise za psa, di ce skupit za odrzavanje psa, hrana, veterinar, pregledi psa, i da ne recem jos 100 drugih briga

Offline Mislav46

• forumski skuteraš
  • 2t u srcu/4t u garazi
« Odgovori #34 : 10 Veljača, 2010, 17:39:22 »
ako ne moze skupit 100 kuna vise za psa, di ce skupit za odrzavanje psa, hrana, veterinar, pregledi psa, i da ne recem jos 100 drugih briga
ma nemos ti to takvim likovima objasniti, oni tupe svoje i koga jebe.....dode mi njih 16 kera gledat i onda kao spusta cijenu "nema se para"....de kak te nije bruka, jebes taku obitelj....