Tehnički kutak > Tehnička pitanja
aerox 100 cc
Drnda:
lol pa koji to skut ima seriski jednu kariku ?? :toothy12: :toothy12:
Faba:
--- Citat: mario_f15 - 07 Veljača, 2010, 00:37:28 ---oces reci klip s jednom karikom...
nije...
vidis na slici dve karike... ;D
--- Kraj citata ---
e to ;D
--- Citat: Drnda-1 - 07 Veljača, 2010, 00:39:00 ---lol pa koji to skut ima seriski jednu kariku ?? :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
Bilo mi cudno to kaj jedna karika izgleda ko da da je kromirana,a druga ko istrosena,pa sam mislio da je promjenio tu JEDNU kariku :happy3:
doritos:
--- Citat: STAGE 6 - 06 Veljača, 2010, 22:54:17 ---evo nedavno sam iz dosade nabavio aeroxa s masinom od 100 cc u papirima je 50 cc ali nije bas u najboljem stanju pa sam ga odlucio malo vratiti u normalu ...da ubijem dosadu.....
--- Kraj citata ---
...fora skroz skut, steta sto ih nema bas ...jel ima sta tuning dijelova za to??...mislim da kad se to slozi trebalo bi dobro ic s obzirom na 2t i 100ccm...samo dalje, sretno :icon_thumright:
STAGE 6:
pa ima dosta djelova za ove masine ali mi se neda bas sad ulagat u ovo jer sam vec dosta para utuko u aeroxa 50cc..nisam jos objavio temu o tome ali ocu.....a zanima me jeli pase auspuh od sr 125 na ovu masinu....
Faba:
--- Citat: STAGE 6 - 07 Veljača, 2010, 00:52:05 ---pa ima dosta djelova za ove masine ali mi se neda bas sad ulagat u ovo jer sam vec dosta para utuko u aeroxa 50cc..nisam jos objavio temu o tome ali ocu.....a zanima me jeli pase auspuh od sr 125 na ovu masinu....
--- Kraj citata ---
Taj sr 125,jel minareli masina?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju