Tehnički kutak > Tehnička pitanja
aerox 100 cc
mario_f15:
--- Citat: Faba - 07 Veljača, 2010, 00:53:18 ---Taj sr 125,jel minareli masina?
--- Kraj citata ---
ne :nono:
--- Citat: STAGE 6 - 07 Veljača, 2010, 00:52:05 ---pa ima dosta djelova za ove masine ali mi se neda bas sad ulagat u ovo jer sam vec dosta para utuko u aeroxa 50cc..nisam jos objavio temu o tome ali ocu.....a zanima me jeli pase auspuh od sr 125 na ovu masinu....
--- Kraj citata ---
nepase
STAGE 6:
da.....i bili mi to sto dalo na snazi ili da stavim od sr 150 jer sam vidio da prodava neki lik tu na forumu....
doritos:
--- Citat: STAGE 6 - 07 Veljača, 2010, 00:52:05 ---pa ima dosta djelova za ove masine ali mi se neda bas sad ulagat u ovo jer sam vec dosta para utuko u aeroxa 50cc..nisam jos objavio temu o tome ali ocu.....a zanima me jeli pase auspuh od sr 125 na ovu masinu....
--- Kraj citata ---
dalo bi se iskemijati da pase ja mislim samo da ti taj spuh nije preotvoren...trebao bi pogledat i probat...
mario_f15:
--- Citat: STAGE 6 - 07 Veljača, 2010, 00:59:28 ---da.....i bili mi to sto dalo na snazi ili da stavim od sr 150 jer sam vidio da prodava neki lik tu na forumu....
--- Kraj citata ---
moglo bi se nesta kemijati....
pripasavati :icon_biggrin:
Iwo SR Tuono:
mislim da nepaše jer je ovo minarelli a 150tka je piaggio, vjerovatno bi ga trealo kemijati na grani i na nosačima
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju