Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Prepravka sr50 replika ditek u karburator
zL!Ko:
ovo je post iz jedne druge teme, pa aj vase misljenje.
--- Citat: Daci - 04 Veljača, 2010, 12:31:34 ---pa rijetki su jako ditechi sad ..zato kaj su ih prestali prodavat uvdje 2004 zato jer debili od naših mehaničara koji ne kuže ama baš ništa o ditechu misle da je problem u benzinu za naše tržište lool...a problem je u tome što kompresor vuče zrak iz boka di ima ulja i onda se stvara emulzija koja ga guši i to se da riješit ko na svakom kompresoru...stavi se samo separator da odvaja emulziju od zraka i to je to ..a i aprilia je izdala kit koji riješava tu emulziju...očito kod nas na balkanu još uvijek vrijedi američko pravilo ... što više troši to bolje ide :toothy9:
--- Kraj citata ---
Meni se cini da svaki put kad bi tocio na mostu na tifonu da nebi nista trokiro i iso bi bolje. Tocim na ini ajme majko :hmh:
aeroxtuning:
pa odi je samo Ina,ništa drugo naravno :angry7:
Iwo SR Tuono:
--- Citat: aeroxtuning - 07 Veljača, 2010, 00:38:53 ---Osobno sam bio prisutan kada su u servisu visokim tonom proklinjali pure jetove,ujak mi od rente ima runner pure jet,tvornicka crvena i ima malossi tvornicku naljku onu bijelu...motor je smeće živo,7000 km ima,stvarno je očuvanje i sve,i on nije bio u pogonu ljeti zbog toga jer je prelos motor,a bivši vlasnik ga je uvalio za jako sitnu lovu sto mi je bilo čudno jer je motor kao nov doslovno....
--- Kraj citata ---
takvog purejeta nije izašlo iz tvornice s malossi naljepnicom koliko ja znam ;)
Drugo, ko god je vozio purejeta i sjeo na ditecha više nije htio vozit purejeta, procjenite sami zašto ;)
Treće, ja sam purejeta znao ostavljat i po dužinu motora i tek bi me u krajnjoj stizao jer morini ima nešto kraći prijenos
Četvrto, skini purejet mašinu s instalacija i skini ditech mašinu s instalacijama i vidjet ćeš ko ima bolja rješenja i bolju tehnologiju ;)
5. PIAGGIO JE PUREJET A MORINI DITECH--> NEMOJTE MIJEŠAT TE DVE TEHNOLOGIJE, IAKO SU SKORO ISTE NAZIV DITECH JE ZA APRILIA/MORINI IE skutere
Moja preporuka je da se ne konverta u karb nego da se proda ditech i kupi se karb mašina
Zašto--> Jer brdo ljudi nezna to kvalitetno pretvorit a i kad pretvore imaju problema jer im zbog varijabilnog paljenja na ditechu klip izgori uslijed krivog izgaranja smjese,ne riješe rupu kvalitetno gdje stoji kompresor pa im se smjesa vrtloži u tom malom prostoru,ostavljaju glavu od ditecha i začadi im se raspršivač bezveze a mogu ga prodat zajedno s galvom za dobre pare itd itd
ako neznaš šta radiš nemoj to ni radit!!
zL!Ko:
ima runner pure jet racing replica
Iwo SR Tuono:
nikad vidio takog purejeta, jedino one srebreno crvene...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju