Tehnički kutak > Garaža

generic ideo,sf2 206 wrc i vivacity

<< < (7/8) > >>

Ivan_drifter:
dns palo malo stelanje .....jer imo sam diznu 87 i gljivu na 17 5 ed i motor  mi se gutio j#bo gasio pri apgasanju i tako....i dns posto mi se nije dalo stelati puno stavio ja diznu 105 i motor ide bolje mislim nema tog sranja vise tolko al još uvjek tu i tamo pa mislim da neradi mi vakum ventil kako treba jer eto nakon 600 m pri brzini od 65 70 mi motor jednostavno stao ....nezz zasto koda je osto bez goriva i ja stanem i on na leru radi al gas ne dok nisam malo oped da odradi napni frgu i gasss i opet tako ...mislim nije to sad ono svakih 600 m al jebe pa ono vidim da me vakum ventil jebe malo prima malo ne kad mu naoravim vakum iii noralno motor nejede ....onda isto su se radile neke sitnice kod generica ....slagala se iskra i tako neke sitnice sad samo moram kupit novi diftung glave i upalit to cudo.....a jedan dan moram rastavit termo grupu na sfu jer mi je motor nakon 900 km nakon provjere termogrupe i izmjene karika....stao tocnije koda se pregrijo al temp je bila a minimumu pa me cudi da se ant nije bio smzro jer je bilo ono -18 i da nije imo protok antifriza vode jer je neki stari glupi usrani antizriz unutra moro bi ga izmjerit i promjenit i provjerit uljnu da nije ona al to ce sve klip pokazati :)

driv€r:
diznu 105 stavio na 17.5 pa jesi lud i na seriski cilindar može ti se klip sjebat previše goriva dobiva skidaj odma tu diznu

radomir.g:
Jesi siguran da je ED?
Meni je na serijskom ID sa Piaggia sa Malossi E5 filterom trazio diznu oko 105-107..  :icon_scratch:
Sad na Motoforce karburatoru (kopija ED, A7 igla..) sa Malossi E5 filterom imam diznu 90 i smesa je perfektna na punom gasu  :)

Ivan_drifter:

--- Citat: driv€r - 13 Veljača, 2010, 20:47:59 ---diznu 105 stavio na 17.5 pa jesi lud i na seriski cilindar može ti se klip sjebat previše goriva dobiva skidaj odma tu diznu

--- Kraj citata ---
100% ed a vozim bez filtera misim do sad moram imat jer me jebe vakum ventil pa onda ovako je iskoristenost dizne kodaj e 80 dizna
.....al ide novi vakum i novo stelanje....nebrinite decki....

speedfight 2:
heh kada ti to ustelas do tada cu i ja doc u zg da to probamo heheh...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju