Tehnički kutak > Garaža
generic ideo,sf2 206 wrc i vivacity
Ivan_drifter:
eo ovako imam 2 motora i kupio sam i 3 :)znaci kako je kome poznato imam sf2 206 wrca 2001 g stock.... onda kineza (generic ideo) s sf2 ac masinom s nekim tuning djelovima ...i sad vivu poznatu kao onu od driv3ra iz bosnjaka kupio sam ju za 1200 kn ( i jebeni put od 1000 kn)al nebitno....dosta jeftino opet....posto mi je na genericu sjebane maske i cekam da si odem kupit nove jer ovima nema spasa tocnije cekam polovne u oglasu ....onda sam tu slozenu masinu prebacio na vivu....a ovo od vive moram slozit jer mi nije dao neke djelove od vive ( dobro nemogu zamjerati jer sam reko da bude rastavita....da mi stane u volva....) tako da sam jucer zavrsio vivu znaci sad je gore set up zx,del 17.5 malossi special remen multivar rolice od zxa seriske i jos neke sitnice nebitne.....i tako ce se sad svaki dan polako radit i slagati te 3 pile.... eto za pocetak upalit driv3rovu masinu i osposobiti kineza promjeniti sajle na vivi....ruckice celjust i plocice prednje ozraciti kocnicu staviti nazubljeni disk i zamjeniti zadnje gume i pakne na vivi i genricu....itd....
aprilia area 51:
samo radi... :icon_thumright:
a na speedfithera je ide sta ili on ostaje serijski...jbt imas 3 skuta i na sva 3 je pug masina... :toothy9:
Drnda:
ma pug je zakon.. ako ti treba i cetvrta ili stogod dijelova imam SVE.....
ivanm:
nabaci koju fotku :icon_scratch:
Ivan_drifter:
fotke cu nabacit tokom dana a drnda ti mi se javi na msn pa cemo se dog....trebam svasta...ahahah
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju