Tehnički kutak > Garaža
generic ideo,sf2 206 wrc i vivacity
Ivan_drifter:
nikakve skoro trebo mi je dio od rame di je nosac i nosac masina i posto su oba bila ac bubanj onda nije bilo problema....samo malo igre oko struje i ko novo ....i normalno muka oko pogadanje centra ono zadnji i prednji kotac da stoje na istom...
Drnda:
--- Citat: Ivan_drifter - 07 Veljača, 2010, 13:52:35 ---nikakve skoro trebo mi je dio od rame di je nosac i nosac masina i posto su oba bila ac bubanj onda nije bilo problema....samo malo igre oko struje i ko novo ....i normalno muka oko pogadanje centra ono zadnji i prednji kotac da stoje na istom...
--- Kraj citata ---
ja sam sebio to rijesio u 5 minuta, nikakva problema mi to nije zadavalo.. vozim sada skut sasvim normalno..
Ivan_drifter:
ma i ja sam samo dok sam skuzio kak bi to rjesio.....2 letve i postavis u ravninu kotaca i vaser vagu i udri i pogoden je 100%
dobro i da je 99 % ja hapy hahha
Ivan_drifter:
dns me zvaoo kupac za vivu...sad dolazi oko 2 sata a meni muka neko sam je zavolio.....moja draga viva...haha al dobro to je sve još upitno,,,radi se o 3200 kn mislim da cu dobit jer je masina 100% maske 95% i podvozje 200% heheh mislim sve sam joj poslozio...motor je tip top i da jucer sam zamjenio rucke i disk i dns slozio zadnji blatobran kojeg ona nema nikako i stavio od kineza uz male prepravke al cak i dosta dobro izgleda.... navecer piknem slike i da vidimo dal je viva ošla....inace lik mi nudi laptop il 3200 kn sad mi je premisljanje....
wonderkid:
radije pare nego laptop ;D ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju