Tehnički kutak > Styling skutera
Woofer na scooteru....
Punisher:
--- Citat: DUBrawa - 16 Srpanj, 2007, 00:43:30 ---da znam sta oces rec ali on skoro uopce ne skace.........Neznam probat cu to sve sutra... A ako nije zato sta ga nisam stavio u kutiju do čega bi moglo bit? :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Ovisi koliko je jak woofer i preko čega si ga spojio. Svaki woofer traži više struje da ga pokrene.
Najbolje ti je napraviti nešto najjednostavnije da ne potrošiš puno para - a za montažu napraviš ovako: probuši dvije rupe u sicu kroz koje će ti proći dvije žice od akumulatora i na te dvije žice napraviš konektore tako da cijeli audio sistem bude 'plug&play', napraviš neku ploču u koju ćeš staviti zvučnike i woofer tako da jednim potezom sve izvučeš a da ti ne klapa dok voziš. Za izvor mjuze nabaciš obični MP3 ili MP4 player (discman je takoreći history) i to je to...
zikihos:
moze biti da je preslabo pojacalo a pre jak woofer.
probaj promjenit + i -, mozda bude bolje :sad1:
Benjamin:
--- Citat: zikihos - 16 Srpanj, 2007, 15:08:55 ---moze biti da je preslabo pojacalo a pre jak woofer.
probaj promjenit + i -, mozda bude bolje :sad1:
--- Kraj citata ---
Kakve veze ima zamjena polova s jacinom pojacala.Daj nemojte gluposti pisati.Moze smao spaliti pojacalo.Ali mogu misliti da je u startu vec krivo posjeno bilo.Jel gore je neko napisao da mora psojiti + i - akumulatora na one zice kaj idu iz transformatora a to je totalna glupost.
DUBrawa:
ma enda mi se zajeb tako sa time :icon_biggrin: . Kupit ču pojačalo od 400w i spojit ga na mp3 . To bi trebalo radit pošteno... Drugacije mi se neda zezeat....
Benjamin:
--- Citat: DUBrawa - 16 Srpanj, 2007, 15:27:46 ---ma enda mi se zajeb tako sa time :icon_biggrin: . Kupit ču pojačalo od 400w i spojit ga na mp3 . To bi trebalo radit pošteno... Drugacije mi se neda zezeat....
--- Kraj citata ---
Pojacalo prave snage od 400w nemoze raditi na akumulatoru od 4Ah.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju