Tehnički kutak > Styling skutera
Woofer na scooteru....
DUBrawa:
Eto ljudi zanima me dal ima ko kakvu mjuzu na skuteru i ako ima kako je složio ?. Ja mislim složit nešto ispd sica imam doma dosta jak sub sa dva zvučnika u jednoj kutiji..... Mislio sam kupit još neko pojačalo i nek cd-player za auto i sve to spojit. Al od skutera je preslab akumulator pa terba jači bla bla bla.. Pa sam se odlučio za jednostavnije rješenje :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: . :Mp4 u pojačalo i pojačalo u woofer :toothy12: ...... Vaša mišljenja?
zikihos:
najednostavnije ti je stavi zvucnike od kompa.
unutra imas pojacalo i to je to :icon_biggrin:
stvarno je jednostavno, a cuje se sasvim ok,
jos ako imas 2.1 zvucnike mozes i woofer spojit.
to je po meni najjeftinija investicija i najbolja
zato sto ces nakon 2 tjedna izvadit to
jer ce ti dosadi, i nece ti biti zao para :toothy12: :toothy12:
BiVeR:
ja sam imo na svom runneru, u svakom bubregu po jedan 13cm zvučnik 110w, a ispod sica pojačalo 100w odnosno 2x50w i sub. 25cm promjer.. maximalno kolko je stao :toothy9: 400w , al to je bilo spojeno na mp3, il discman, il ipod, nije bilo mjesta za radio a i nije mi se dalo više davat pare za to, i to je ok rokalo, dok mi nije neki mamlaz provalio u sic i ukrao pojačalo... : :angry9: :angry9: :angry9:
DUBrawa:
Ja sam kemijo po svojm zvučnicima za komp.... Inače prije par god sam kupio kao ne ljevi subwoofer system. Al moš misllit kako je "woofer" neki kad košta 100kn :icon_biggrin: :icon_biggrin: . :Uglavnom to ej kutija neka mala u kojoj je kao neki"woofer" malecki :icon_biggrin: . .A u tu kutiju se mogu ukopčat iza 2 visokotonca.A ja sam izvadio taj malecki "wooferčič" a on se spaja na 2 žice. Prerezo sam te 2 žice i spojio svoje 2 wooferčine :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: . :Sad me zanima :icon_scratch: pošto se uključuje u struju to jel mogu izvadit taj pretvarač i nekako spojit neke žice direkt na akumulator?
Benjamin:
Ja sam ot nekad davnoooooooo radio.Ali je glupost ubiti.Jedino korisno je kad si negdje s ekipom u nekom parkicu i tak pa slusate mjuzu.Ali za ot se ne isplati fiksno slagati previse mi je zao onog korisnog mjesta ispod sica na takve gluposti trositi.Zvucnici od kompa i Nokia najbolja kombinacija.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju