Tehnički kutak > Tuning skutera

ajmo ljudi pomoć!!

<< < (2/9) > >>

2TDottore:
ko zna zna....a ko nezna naucit ce... :P

uzmi špicange i sa njima ti je nalakse stavit osigurace.....jedan kraj osiguraca stavis u utor a drugi sa špicangama stisnes u utor....makar idu oni unutra i samo sa prstima... ;D

dhorvat:

--- Citat: dzeky - 05 Veljača, 2010, 14:30:46 ---uglavnom,osiguraci su C a klip ima samo jedan free utor

--- Kraj citata ---

E ti C su posebno žilavi. Obično se stavljaju na način da sve namastiš i prvo staviš one krajeve unutra u ležište pa pritisneš kliještima (špicangama) onaj cijeli kraj. G osiguraći idu lakše jer ih u sredini uhvatiš kliještima i pritisneš ih samo, čak sam jednog i od prve uspio staviti  :toothy9:

gokiSP:
jedan kraj osiguraca stavis u njegov utor a drugi dio ulovis spicangama i kruznim pokretom ga uvlacis...stavis krpu u karter ako odleti da ne odleti unutra

dhorvat:

--- Citat: gokiSP - 05 Veljača, 2010, 14:35:16 ---jedan kraj osiguraca stavis u njegov utor a drugi dio ulovis spicangama i kruznim pokretom ga uvlacis...stavis krpu u karter ako odleti da ne odleti unutra

--- Kraj citata ---

Ovo nemoj zaboraviti napraviti  :icon_thumright:

dzeky:
imam osjecaj da nikad to necu napravit :toothy12: dal onaj zarez na osiguracu mora doc na onaj dio na klipu gdje je udubina,ako me razumijete

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju