Tehnički kutak > Tuning skutera
ajmo ljudi pomoć!!
dhorvat:
--- Citat: dzeky - 05 Veljača, 2010, 14:53:20 ---ma kao "zarez" jer nije u slovo O nego C :toothy12: a na klipu gdje sjeda osigurac ima kao mala udubinica valjda za klijesta kad se stavlja osigurac,kapiši :headbang:
--- Kraj citata ---
Uf, sad si odlično objasnio :icon_biggrin:
Te udubine su valjda jedini način da bi mogao kasnije izvaditi osigurač :laughing7:
--- Citat: gokiSP - 05 Veljača, 2010, 15:00:21 ---prstima stisnes kariku i naravno pazis da je pin na dobrom mjestu..jednu po jednu i nista na slilu, sve mora uc ko podmazano a i moras podmazat ;D
--- Kraj citata ---
:toothy12: Eto, tako ja to radim, tako to svi radimo :icon_thumright:
CoK:
Neka se krajevi osiguraca spajaju u svome lezistu,ne na udubljenju jer mu je onako lakse za ispast
dzeky:
--- Citat: CoK - 05 Veljača, 2010, 15:07:29 ---Neka se krajevi osiguraca spajaju u svome lezistu,ne na udubljenju jer mu je onako lakse za ispast
--- Kraj citata ---
a problem m ije u tome sto ima samo jedno uho klip tako da stvarno nemam pojma kako stavit osigurac
gokiSP:
tako da ti "zarez" bude na suprotnoj strani od "uha" makar ja na to nikad ne pazim i nikad mi nije ispao osigurac
sandro-sr:
--- Citat: 2TDottore - 05 Veljača, 2010, 14:32:54 ---ko zna zna....a ko nezna naucit ce... :P
uzmi špicange i sa njima ti je nalakse stavit osigurace.....jedan kraj osiguraca stavis u utor a drugi sa špicangama stisnes u utor....makar idu oni unutra i samo sa prstima... ;D
--- Kraj citata ---
potpis,neznam sta je tu tako tesko
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju