Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Tokarenje TOP Trophy-ja
VoRdA_NRG_MC3:
--- Citat: Drnda-1 - 04 Veljača, 2010, 23:47:28 ---nezz bas po slici, ali ako radi ok, onda stavi klip i teraj.. meni je na jednome cilindru na tomosu bilo kanala a ne risova pa je vozio...
--- Kraj citata ---
al taj ris se neosjeti pod noktom...samo sto je ovdje kod ispuha malo ostecen..jel se to da sredit
aeroxtuning:
--- Citat: gokiSP - 04 Veljača, 2010, 23:32:18 ---dobro to se podrazumjeva pod obavezno..iako nema bas neke racunice kupit zaribani cilindar, platit busenje i honanje i novi klip jer za te novce dobijes novi trofi
--- Kraj citata ---
kako?frend mi je dobio zaribanog trofija za 200 kn lc i platio je busenje i honovanje 150,klip 350 i to je to,znaci,sve ga koštalo 700 kn,ima kit sa 0 km,a trofi odi kod nas košta 1150,1200 kn....
tomof10:
ama ako ti se ris neosjeti pod noktom uzmi vodeni 1500,2000 to malo izgladi polir paste ispoliraj stavi klip i vozi.
Drnda:
tomo zasto se honuje?? ako ispoliras onda si sjebao ucinak honovanja.. i nikada se rucno nemoze dobiti kut strojnoga...
moj savjet, ne poliraj nista nego samo stavi klip i vozi, to mi se ne cini nesto veliko....
gokiSP:
luka 100€ je dr evo
davore ako se ris ne osjeti samo treba sredit daj dio na kanalu da ne zapne karika i to je to
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju