Ostalo > Svijet računala i mobitela

Najzahtjevnija igra?

<< < (3/7) > >>

Pupo:
Neznam zašto si stavio GTA u izbor jer ta igra nije zahtjevna već neoptimizirana do bola, pogotovo za one koji imaju atijeve kartice! A to nema veze za zahtjevnošću!

Najzahtjevnija je Crysis i Shattered Horizon koju nisi naveo  :)

speed:

--- Citat: marko_AeRoX - 03 Veljača, 2010, 22:09:39 ---to jedino nisam probal s popisa... je dobra igra?

--- Kraj citata ---
igrica ima dobru pricu,tuces njemce,vozis aute,sabotiras ih,meni se svidjela,ali mi je stekala :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:

YamahaSpy:
gta IV jer nije optimizirana...

marko_AeRoX:

--- Citat: speed - 03 Veljača, 2010, 22:26:49 ---igrica ima dobru pricu,tuces njemce,vozis aute,sabotiras ih,meni se svidjela,ali mi je stekala :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:

--- Kraj citata ---

ak se tamane švabi moram probati  :toothy3:

_r0bi_:

--- Citat: Pupo - 03 Veljača, 2010, 22:24:01 ---Najzahtjevnija je Crysis i Shattered Horizon koju nisi naveo  :)

--- Kraj citata ---

....neznam za ostale igre ali preso  sam Crysis i jedinicu i warhead tj.dvicu....a cuj na warheadu grafika je bolesna a igra je sto se mene osobno tice najaca pucacina ko' voli a nije igro preporucio bi mu......  :laughing7: :icon_thumright:

....gle warhead sam igro na fulu.....bez problema bez stekanja i ostalih pi*darija....iako su radne tem bile velike.....
....po meni igra je dost zahtijevna... :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju