Ostalo > Svijet računala i mobitela
Najzahtjevnija igra?
Pupo:
Neznam zašto si stavio GTA u izbor jer ta igra nije zahtjevna već neoptimizirana do bola, pogotovo za one koji imaju atijeve kartice! A to nema veze za zahtjevnošću!
Najzahtjevnija je Crysis i Shattered Horizon koju nisi naveo :)
speed:
--- Citat: marko_AeRoX - 03 Veljača, 2010, 22:09:39 ---to jedino nisam probal s popisa... je dobra igra?
--- Kraj citata ---
igrica ima dobru pricu,tuces njemce,vozis aute,sabotiras ih,meni se svidjela,ali mi je stekala :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:
YamahaSpy:
gta IV jer nije optimizirana...
marko_AeRoX:
--- Citat: speed - 03 Veljača, 2010, 22:26:49 ---igrica ima dobru pricu,tuces njemce,vozis aute,sabotiras ih,meni se svidjela,ali mi je stekala :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:
--- Kraj citata ---
ak se tamane švabi moram probati :toothy3:
_r0bi_:
--- Citat: Pupo - 03 Veljača, 2010, 22:24:01 ---Najzahtjevnija je Crysis i Shattered Horizon koju nisi naveo :)
--- Kraj citata ---
....neznam za ostale igre ali preso sam Crysis i jedinicu i warhead tj.dvicu....a cuj na warheadu grafika je bolesna a igra je sto se mene osobno tice najaca pucacina ko' voli a nije igro preporucio bi mu...... :laughing7: :icon_thumright:
....gle warhead sam igro na fulu.....bez problema bez stekanja i ostalih pi*darija....iako su radne tem bile velike.....
....po meni igra je dost zahtijevna... :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju