Ostalo > Svijet računala i mobitela
Najzahtjevnija igra?
Crazy Kuree:
--- Citat: _r0bi_ - 04 Veljača, 2010, 18:00:19 ---....neznam za ostale igre ali preso sam Crysis i jedinicu i warhead tj.dvicu....a cuj na warheadu grafika je bolesna a igra je sto se mene osobno tice najaca pucacina ko' voli a nije igro preporucio bi mu...... :laughing7: :icon_thumright:
....gle warhead sam igro na fulu.....bez problema bez stekanja i ostalih pi*darija....iako su radne tem bile velike.....
....po meni igra je dost zahtijevna... :laughing7:
--- Kraj citata ---
ja instaliro warhead jer mi obični bio extra, al sam ga igro 10 minuta i isključio čini mi se da je priča skoro ista
_r0bi_:
--- Citat: Crazy Kuree - 04 Veljača, 2010, 20:31:42 ---ja instaliro warhead jer mi obični bio extra, al sam ga igro 10 minuta i isključio čini mi se da je priča skoro ista
--- Kraj citata ---
...gle prijatelju...sta da ti kazem...nastavak je prvog dijela price moraju bit iste tj slicne.... :laughing1:....ada :frajer:
...i u drugom dijelu su ti glavna okupacija oni s drugog svijeta.....tak da njih ganjas kroz cijeli drugi dio i kokas po malo....
...imas koje oruzije vise...i to je to....a sto se tice kraja....j****u ni ja neznam tocno vise bilo je to davno kad sam preso....
...ali ju nisam obriso zato sto je pre do'ra....i sad koji level tu i tamo znam odigrat kad sam ljut... :angry9:haha
YamahaSpy:
Zbog cega ste izbacili iz ankete GTA IV? :toothy9: Pa to je najzahtjevnija igra jer nije optimizirana :hello: sa nvidia gts 250,1gb igricu je nemoguce vrtit na very high, jer kaze da nemas dovoljno memorije, a na high trza :trespaf: kao naprimjer sa gtx260OC verzija, koja ima 896mb ali je jaca od gts 250 1gb... Rezultat >>>>Trza<<<< Intel Duo e8400, 12gb ddr2 mushkin.. igra steka, nemamo o cemu pricat...
YamahaSpy:
Kao naprimjer, ako se netko sijeca starog Delta Forcea :laughing7: igra stara prek 10 godina, a jos uvijek steka :toothy9: :toothy9:
Crazy Kuree:
skinio sam iz ankete baš zbog toga, kako bi testiro pc na igri koja nije optimizirana, ipak warhead pobjeđuje a reko bi da ima jako dobar engine tj optimizirana je jako dobro... neki kažu da se patchevima riješi neoptimiziranost, jedva čekam da mi stigne pc da zaigram je, jer na laptopu nisam mogo igrat štekalo mi dosta i opet mi je bilo zanimljivo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju