Tehnički kutak > Napravi sam
Stepen kompresije - Merenje i proračun
Giz:
Only trial and error metoda. Ovisi o potrošenosti karika, zazoru istih, stanju cilindra, detonaciji goriva i podosta drugih parametara. ;D
CoK:
Znaci ako se kompresija pretjera i rikne motor,zapisem na papir njenu vrijednost i prekrizim pa na novom cilindru smanjim sitno i probam da vidim jel dobro? Ne pije mi vodu bas...ako ima za aftermarket cilindre podaci,trebali bi biti i za serijske... :dontknow:
Laki:
meni je jedan stari tomos majstor reko da iznad 12.5:1 nemas sta trazit.
Primjer Za sp180 aftermarket glave su max 12.5:1(pm, kb, bgm) malossi je 10.5:1, a serijska 9.8:1
Giz:
Gle... Kompresija se diže kad se hoče popeti po okretajima gore. Inače smjesa presporo gori i motor teže dolazi do visokih okretaja. Naravno, ovo je sad stvarno skračeno izdanje.
No, problem je što kod serijskih cilindara nemaš podataka a uz to previsoka kompresija hoče pomoči kod prevrtavanja. Dakle, smjesa sili više okretaje a nemaš punjenje kako spada i onda se lako desi detonacija.
Dakle, nije to samo, spusti glavu i to je to. Ne, ima dosta drugih parametara. Na višim okretajima se više klipnjača isteže, karike pate, pitanje je stubline, portova i punjenja cilindra, usisnih lamelica tj. pojave plivanja i stvarno još podosta parametara da bi sve to radilo kako spada. Zato i kažem, jako je teško nešto tu generalizirati.
CoK:
--- Citat: Laki - 06 Veljača, 2010, 14:01:59 ---meni je jedan stari tomos majstor reko da iznad 12.5 nemas sta trazit
--- Kraj citata ---
To je vazece za sve zapreminine motora? jer recimo 50ccm ima 7:1,sumnjam da bi i mogao dobiti 12,5 ;D Ciljam na to jer,po ovim formulama,vrijednostima trenutne kompresije,znamo povecati i izracunati vrijednost iste. A mene zanima kako znati koliko povecati kompresiju,odnosno dali se kompresija povecava u odnosu na trenutni setup motora,za određenu upotrebu ili kako. Ili se to radi ''odokativno'',u sto sumnjam. Ako me razumijete na sta mislim...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju