Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

MOTO BOOM celje 2010

<< < (6/53) > >>

jprekrit:
1. jprekrit
2. eladio
3. efz
4. sven_vx
5. fic
6. mrcina ?
7. zliko ?
8. noha boy ?

sven_vx:
polako..sad se ne isplati nista organizirat jer do tad ima jos 2mj tak da..sredinom 3mj treba otvorit temu i da se skupi ekipa i sve dogovori..svasta se moze promjenit do 4mj..

jprekrit:

--- Citat: sven_vx - 04 Veljača, 2010, 16:21:42 ---polako..sad se ne isplati nista organizirat jer do tad ima jos 2mj tak da..sredinom 3mj treba otvorit temu i da se skupi ekipa i sve dogovori..svasta se moze promjenit do 4mj..

--- Kraj citata ---
Kužim... Bar da okvirno vidimo kolko bi nas išlo! Ako bi nas išlo puno i ekipa nebi s skuterima, da se stigne organizirati bus! Kužiš? Zato se sad još to sve ispituje... Ko bi išo i kak bi išo... Pa zato vas sve molim da se pokušate izjasniti o tome da se na vrijeme sve može organizirati... Da nebude sve u zadnji tren!  :headbang:

doritos:
...ja sam za da idemo skuterima jer mi je malo glupo ici s autima na skuter meet....sve se jos dog :icon_thumright:

ivan007:

--- Citat: jprekrit - 04 Veljača, 2010, 16:16:17 ---Počni onda skupljat ekipu jer taj četvrti mjesec ti bude začas došel!

@Noha... Zemi onoga žutoga roxa s kojim si bil na zagorje turu... Zvadi si zelenu kartu za njega i moreš iti!
@mrcina... Znamo da si uvijek uz nas!!! Možda nam buš trebal u slučaju ako bumo kakvu hostesu švercali prek granice!  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---
prosli put kad sam se ja nasalio na njegov racun u stilu tog skoro je suicid napravio da ce izgubit posao,da agenti prate ovaj forum i itd....tako da  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju