Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

MOTO BOOM celje 2010

<< < (5/53) > >>

jprekrit:

--- Citat: eladio - 04 Veljača, 2010, 10:36:44 ---posto ja radim subotu, meni vrijedi jedino nedelja 18.travanj

ako nas se ne skupi za skuter djir ili bus , mozemo i s autom/ili dva  :redface:

--- Kraj citata ---
U nedjelju niko nema nikakvih obaveza, pa mislim da nedjelja bi svima odgovarala! Znači, planira se nedjelja, 18.04. s skuterima (Ako nas bude malo, onda s autima)!

mrcina:
ako bude onako kako sam izračunao slobodan sam u nedjelju te niš ne obečajem ako me vidite vidite me.

Noha boy:
Ak složim skuter idem i ja malo sam kratak s € u zadnje vrijeme

zL!Ko:

--- Citat: jprekrit - 04 Veljača, 2010, 07:50:14 ---Daj fic... ne fitilji... računamo na tebe!!!

Evo i popisa:
1. jprekrit
2. eladio
3. efz
4. sven_vx
5. fic

@zliko... Kaj s tobom?

--- Kraj citata ---

E ovako ja bi sigurno iso ako bi iso netko iz Crikve il iz okolice samo da neidem sam. Al tek sad sam skuzio da je to tek u cetvrtom mjesecu tako da ko zna sta do tad.  Ako skupim ekipu idem siguro. :)

jprekrit:

--- Citat: zL!Ko - 04 Veljača, 2010, 15:00:19 ---
E ovako ja bi sigurno iso ako bi iso netko iz Crikve il iz okolice samo da neidem sam. Al tek sad sam skuzio da je to tek u cetvrtom mjesecu tako da ko zna sta do tad.  Ako skupim ekipu idem siguro. :)

--- Kraj citata ---
Počni onda skupljat ekipu jer taj četvrti mjesec ti bude začas došel!

@Noha... Zemi onoga žutoga roxa s kojim si bil na zagorje turu... Zvadi si zelenu kartu za njega i moreš iti!
@mrcina... Znamo da si uvijek uz nas!!! Možda nam buš trebal u slučaju ako bumo kakvu hostesu švercali prek granice!  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju