Općenito > Generalno o skuterima
Kupovina skutera
iceman94:
od navedenih sam vozio sr50 i streetfighter 2,sr50 ide za 50ccm odlicno mene vuce 85km/h...a sad ima li ko runnera ili aeroxa 50 ili 100?koliko oni mogu povuc?
grbi128:
--- Citat: iceman94 - 02 Veljača, 2010, 23:32:31 ---od navedenih sam vozio sr50 i streetfighter 2,sr50 ide za 50ccm odlicno mene vuce 85km/h...a sad ima li ko runnera ili aeroxa 50 ili 100?koliko oni mogu povuc?
--- Kraj citata ---
ma sve je to tu nede dok su 'serijski'...kupis skut za 6-7tkn po izboru...i bubnes base setup..(kit,auspuh,radilicu,karb,variomat...) ...ili kad vec imas para uzmi nes da se ne zajebavas oko stelovanja itd..uzmes npr nekog runnera 1254t...malo trosi a ide lijepo :dontknow:
zovko:
--- Citat: mario_f15 - 02 Veljača, 2010, 23:27:15 ---pa stavi base kit.....
nemora due+ odma....a jbt...
uzmes 50ccm malo tjuninga i bude islo super... :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
da ali ovako ima serijsku 150 seticu ili 180 deseticu...nikakva uzaludna ulaganja :toothy12: :toothy12:
CoK:
Runner,NRG,sr50r su sve noviji skuteri koji imaju isti piaggio agregat i svi zadovoljavaju sto se performansi tice. Mislim da neces pogrijesiti sa ni jednim skuterom Piaggio grupacije. Moja preporuka sto se tice 50ccm...2t naravno :frajer:
speedfight 2:
ja imam speedfight 2 ali da sada ponovno uzimam skuter uzeo bi yamahu aerox ili apriliu sr ali onu staru sa minarelli masinom iako nemam nista protiv skutera piaggio grupacije...a sto se tice kita i zaribavanja kita on zariba samo ako se ne odrzava po mome gledano jer i serijski cyl ce zaribati ako sipas neko shit ulje ili ako ne daj boze kao sto je meni bilo da je osla uljna pumpa.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju