Općenito > Generalno o skuterima
Kupovina skutera
iceman94:
Pozdrav!
novi sam na forumu,nadam se da sam pogodio podforum...ovako zelio bih sebi uzeti oko 4/5 mjeseca neki skuter do 3000km(12000kn),ciljam na polovan skuter,od 50ccm pa do 150ccm malo rasprave,sad znam za neke popularnije kao aerox,sr5o,speedfighter 2,runner,nrg ali koji je sad tu bolji prodnosti mane?malo bih volio cut i misljenja vlasnika,koliko dodje tuning skutera za poboljsanje preformansi,auspuh,drugi kraburator i koliko je to ikako ucinkovito?
Hvala na pomoci...
R@kija:
koji god od tih kaj si anbrojo uzmes nijedan neces fulat..svi su dobri..redovno ih servisiraj enmoj prčkat po masini nista i vozi se na miru kuda hoces i kada hoces!!!
zovko:
po meni ako volis dat gasa i volis performanse sr150 ili sp180
a ne 50ccm uzmes stavis kit vozis 3tk i zariba ovak uzmes serijsku srku ili sp-a i vozis se ko gospodin covjek
ovo je moje misljenje
mario_f15:
--- Citat: zovko - 02 Veljača, 2010, 23:25:16 ---po meni ako volis dat gasa i volis performanse sr150 ili sp180
a ne 50ccm uzmes stavis kit vozis 3tk i zariba ovak uzmes serijsku srku ili sp-a i vozis se ko gospodin covjek
ovo je moje misljenje
--- Kraj citata ---
pa stavi base kit.....
nemora due+ odma....a jbt...
uzmes 50ccm malo tjuninga i bude islo super... :icon_biggrin:
grbi128:
--- Citat: zovko - 02 Veljača, 2010, 23:25:16 ---po meni ako volis dat gasa i volis performanse sr150 ili sp180
ovo je moje misljenje
--- Kraj citata ---
pa nece stavit high end jbt
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju