Općenito > Generalno o skuterima

Kupovina skutera

<< < (6/11) > >>

aprilia area 51:
al se ti horvat napisa... :toothy9:

horvat ti je sve reko... :notworthy:

ak si hoces vozit nesto preslozeno tunirano i ako volis sarafta onda definitivno 50ccm...i set up kakv zelis...

moj prjedlog - yamaha aerox - i neki base set up...i miran si...

a ako hoces samo voziti bez vecih ulaganja i da to ide koliko toliko onda sr150 ili sp 180...

al ja bih na tvom mjestu defitnivno uzeo nesto od 50ccm...jer nekak nije isto vozit tunirani 50ccm i seriski 150ccm...

iceman94:
sto se tice izgleda aerox mi je najljepsi od svih,a koliko cujem i ide upriliku za 50ccm...a sad iskustva imam odprije vozao sam tomosa e90 na brzine,pa mi dosadio uvijek neka sranja 2 puta mi se felga sasadila,pa nece da upali pa guraj,pa vamo pa tamo...

iceman94:
a kakva je yamaha aerox 100,jeli puno dat 8k kuna za nju?

doritos:

--- Citat: iceman94 - 07 Veljača, 2010, 12:03:03 ---a kakva je yamaha aerox 100,jeli puno dat 8k kuna za nju?

--- Kraj citata ---
...da...to su modeli iz 2001 ili 2002 i vrede ziher5,6tkn...brze su aerox 50 nego aerox 100...

steeef:

--- Citat: PanTheR_oo7 - 05 Veljača, 2010, 09:53:01 ---Ako jos uvijek nema ni vozacke, onda je pitanje kakav je uopste vozac, najvjerovatnije vrlo mlad i ne bas tako iskusan da bi se uhvatio 150ke ili 200tke :nono:

Prijedlog: Bilo koji od skutera sto si na pocetku naveo. neces se pokajati, samo nadji nesto sto je odrzavano, dzabe ti ne znam kakav skut, ako mu je bivsi vlasnik dusu iscupo.

Novi Runner, NRG, SR, sve ti je to isto, jedina razlika je u izgledu, koji ti se vise svidja.

I prvo na 50kama odvozi par tona KM, pa onda na 125+
 :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
moj prvi skuter je bil sp180,pa zašt bi dečko jašil pedesetaka koi mu bude dopizdil ak si more priuštit nešt jače??
bezveze....ak imaš vozačku to ne znači da si dobar vozač...more on bit bolji vozač koi ju nema neg ti koi ju imaš..sve stvar prakse i navike..

mislim da mu je bitnije da se vozi a ne da tunira pedesetaka,ulupa brdo love,pa ga kjebe murja zbog ograničenja od 50 na sat i blokade na tehničkom itd..

@iceman aerox 100 je ni sim ni tam skuter...a za 8000kn kupiš vxr-a kakvog oš...a to bude duralo i išlo bolje od te stotke.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju