Ostalo > Svijet računala i mobitela

Need For Speed - Underground 2

<< < (7/11) > >>

dhorvat:

--- Citat: paprikash - 05 Veljača, 2010, 17:36:56 ---ja mislim da sam najvise kad sam dobio ps2,i to bas underground 2
prvo navece u subotu od jedno 6 popodne,do 2 navece,pa sutra od jedno 10 d0 10 :laughing9:

btw dhorvat,treba si u potpis stavit benzinom PEREMO :laughing11:

--- Kraj citata ---

Ja sam napisao onako kako to mi radimo doma. Loža grije, plin pokreće suzukija, benzinom perem blokove i filtere  :laughing9: :laughing9:

BTW. u UG2 skužio sam da je zasad najbrži auto Skyline. Do njega je 206-ica  :laughing7:

206-ica je prvi auto koji sam natjerao preko 400  :toothy11:

sfreak:
1994: The Need for Speed
- nikad nisam igrao na zalost

1997: Need for Speed II SE
 - sjecam se da sam kao mali par puta igrao kod bratica...sjecam se onog koncepta BMW-a

1998: Need for Speed III: Hot Pursuit
- jedna od prvih igrica koje sam imao za komp, bratic mi sprzio...jos ni crack nisam znao napravit, a za nju mi nije trebao...pa sam ju stalno igrao...nisam nikad prelazio, znam da sam vozio samo po cijele dane...

1999: Need for Speed: High Stakes
 - imao sam i nju, ali ne sjecam se tocno, neka greska na cd-u ili nesto je bilo pa nisam igrao

2000: Need for Speed: Porsche Unleashed
 - mozda jedna od najboljih iz nfs serijala...nedavno sam ju instalirao opet da predjem factory driver mode...pre pre pre dobra...ali nikad prelazio jer uvijek zasteka na istoj stazi u carrer modu

2002: Need for Speed: Hot Pursuit 2
- odlicna, ko nije neka definitivno proba...mislim da nikad nisam do kraja presao, ali bio sam blizu...sjecam se da me pucao adrenalin za onom mrtvom Z8-icom kad su me stizali...moram si skinut to ponovo

2003: Need for Speed: Underground
 - uf kad je to izaslo je bio boom, naravno presao i uzivao u njoj...legendarna, samo to

2004: Need for Speed: Underground 2
 - takodjer presao, ali dosta je dugacka za vozikat se po gradu i to...presao sam komplet sve 100%, jucer ponovno instalirao i malo sredjujem...

2005: Need for Speed: Most Wanted
 - jako jako dobra iz serijala...dosta dugacka, ali uzivancija zesca...presao na kompu (i to na slabom kad mi je ucitavalo po minutu) i bio sam odusevljen...na ps2 sam dosao blizu kraja ali mi se nije dalo do kraja

2006: Need for Speed: Carbon
 - imam ga za komp, probao malo, nije me odusevio i odustao sam

2007: Need for Speed: ProStreet
 - igrao kod frenda na ps2...nis posebno, nije mi zao sto ju nemam za komp

2008: Need for Speed: Undercover
 - probao kod frenda na ps2...ali to je vec vrijeme kad su igrice za ps2 puno siromasnije od onih za ps3 i xbox360 i pc, tako da nije neki dojam ostavilo na mene

2009: Need for Speed: Shift
- skinuo za komp, ali i novi komp mi je preslab za to pa me samo izbacilo iz igrice bez pardona...

dhorvat:

--- Citat: sfreak - 05 Veljača, 2010, 19:04:27 ---
2000: Need for Speed: Porsche Unleashed
 - mozda jedna od najboljih iz nfs serijala...nedavno sam ju instalirao opet da predjem factory driver mode...pre pre pre dobra...ali nikad prelazio jer uvijek zasteka na istoj stazi u carrer modu

--- Kraj citata ---

Jel na Normandie tamo čim izađeš iz sela prema planinama?  :laughing6:

sfreak:

--- Citat: dhorvat - 05 Veljača, 2010, 19:54:49 ---Jel na Normandie tamo čim izađeš iz sela prema planinama?  :laughing6:

--- Kraj citata ---

e jbg ne znam sad tocno...mislim da je to ona staza di na startu ili na cilju ima masa zavoja krcatih liscem sa strane ako se ne varam...

wonderkid:
e jbg horvat nije fm09 samo buljenje u ekran,od te igrice prije pozivcanis i poludis nego od neke voznje ili pucacine,vjeruj mi,ja mislio da ja najveci frik

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju