Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ako ima neko gumu 120/130 70 R12da nije probušena ispucala plastična, da je u voznom stanju pa ako bi mi neko mogao posuditi na 2-3 tjedna, pokloniti ili čak prodati do 50kn,fala unaprijed , na području zagreba
...e moj viktore, ti bi se ebo a da ti ne udje, uzmi bilokoju i budi sretan da ti u ovo vreme oce netko dat gumu...
pa uzet ću, al nije u redu da uzmem sve 4 ponuđene uzet ću od gokija monsunku, ko nova guma, slat će mi ju ovih dana
...cuti i budi sretan
budi ti sretan kaj sam našo tvoj top... btw di je to sad
...taj top i spuh je kod naseg drgog frenda zagorca PUPIJA... ...fala ti koljega hehe
kome, meni jer sam našo il njemu jer te rješio tog smeća al meni još nije jasno kak ti nisi uspio skužit da je to otpalo , tek kad si došo tam negdje kam si išo
...isao sam do aprilije top-a s foruma do njega na poslu gore na ribnjak, molydon i tek sam tam skuzio jbt...ima isti zvuk sa topom il bez njega skoro tad nisam akuzio i i cijelo vrijeme sam jurio ljubljanskom 90-100kmh posto sam imamo novi kit gore i valjda od vibracija je puko...ma bitno da je to sad proslost ...fala tebi sta si ga nasao bas ti i vratio mi ga onatoc sto mi bas nisi vjerovao a ja sam bio na putu, morao sam hitno ici sa starim...
ko bi ti vjerovo kad si crn moram te malo zezat aj biće sve u redu