Ostalo > Svijet računala i mobitela

temperatura procesora

<< < (4/8) > >>

Ceki21:

--- Citat: dhorvat - 31 Siječanj, 2010, 17:04:07 ---Polaaaako, doći će sve na svoje mjesto  :toothy12: A ventilator i gladnjak su na base enloseru (podnica) i okrenuti su zajedno s matičnom licem prema dolje. Što znači da kad ideš ispuhivati od prašine moraš doslovce laptop razvalit u proste faktore  :toothy9:

Dosta ti je da ti kažem da sam samo ovaj tjedan 3 ispuhao i zamijenio termopastu  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

imam ga 8 mjeseci, i ispuhal sam ga prije tjedan dana (kompresorom naravno), i drzim ga na stolu, koljenima i uopce nije vruc ni nist
a prakticki se hladnjak ni ne pali ;)

dhorvat:

--- Citat: Ceki21 - 31 Siječanj, 2010, 17:07:09 ---imam ga 8 mjeseci, i ispuhal sam ga prije tjedan dana (kompresorom naravno), i drzim ga na stolu, koljenima i uopce nije vruc ni nist
a prakticki se hladnjak ni ne pali ;)

--- Kraj citata ---

Jel ga raskopaš ili samo upuhneš zrak da ventilator zacvili od siline vrtnje?  :toothy11:

gokiSP:
pa vidi moj, 79°  :drunken_smilie: 6720s star 2 godine, nikad nije bilo problema a bio je i na na podu i na kisi i raskopan nekoliko puta kad se cistio  :toothy11:

dhorvat:

--- Citat: gokiSP - 31 Siječanj, 2010, 17:17:47 ---pa vidi moj, 79°  :drunken_smilie: 6720s star 2 godine, nikad nije bilo problema a bio je i na na podu i na kisi i raskopan nekoliko puta kad se cistio  :toothy11:

--- Kraj citata ---

Sve do 80 je normalno za ove današnje procesore  :laughing7:

gokiSP:
btw jel ima kakav program kojim bi mogao upravljat paljenjem/gasenjem ventilatora?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju