Ostalo > Svijet računala i mobitela
temperatura procesora
Ceki21:
--- Citat: dhorvat - 31 Siječanj, 2010, 17:04:07 ---Polaaaako, doći će sve na svoje mjesto :toothy12: A ventilator i gladnjak su na base enloseru (podnica) i okrenuti su zajedno s matičnom licem prema dolje. Što znači da kad ideš ispuhivati od prašine moraš doslovce laptop razvalit u proste faktore :toothy9:
Dosta ti je da ti kažem da sam samo ovaj tjedan 3 ispuhao i zamijenio termopastu :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
imam ga 8 mjeseci, i ispuhal sam ga prije tjedan dana (kompresorom naravno), i drzim ga na stolu, koljenima i uopce nije vruc ni nist
a prakticki se hladnjak ni ne pali ;)
dhorvat:
--- Citat: Ceki21 - 31 Siječanj, 2010, 17:07:09 ---imam ga 8 mjeseci, i ispuhal sam ga prije tjedan dana (kompresorom naravno), i drzim ga na stolu, koljenima i uopce nije vruc ni nist
a prakticki se hladnjak ni ne pali ;)
--- Kraj citata ---
Jel ga raskopaš ili samo upuhneš zrak da ventilator zacvili od siline vrtnje? :toothy11:
gokiSP:
pa vidi moj, 79° :drunken_smilie: 6720s star 2 godine, nikad nije bilo problema a bio je i na na podu i na kisi i raskopan nekoliko puta kad se cistio :toothy11:
dhorvat:
--- Citat: gokiSP - 31 Siječanj, 2010, 17:17:47 ---pa vidi moj, 79° :drunken_smilie: 6720s star 2 godine, nikad nije bilo problema a bio je i na na podu i na kisi i raskopan nekoliko puta kad se cistio :toothy11:
--- Kraj citata ---
Sve do 80 je normalno za ove današnje procesore :laughing7:
gokiSP:
btw jel ima kakav program kojim bi mogao upravljat paljenjem/gasenjem ventilatora?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju