Ostalo > Svijet računala i mobitela
temperatura procesora
dhorvat:
--- Citat: gokiSP - 31 Siječanj, 2010, 17:23:56 ---btw jel ima kakav program kojim bi mogao upravljat paljenjem/gasenjem ventilatora?
--- Kraj citata ---
Zašto? To ti ne preporučam jer on ionak vrti koliko mu treba. Termički senzor regulira neki potenciometar za ventilator. Imaš u nekim BIOS-ima always-on opciju ali tako više prašine vuče i kratkotrajniji je ventilator jer se stalno vrti :icon_thumright:
vktr:
--- Citat: charnel - 31 Siječanj, 2010, 16:54:27 ---evo skinuo everest, speedfan, i core temp
i ovaj core temp je bas ono sta sam trazio
--- Kraj citata ---
pa normalno, znam ja kaj valja :icon_biggrin:
gokiSP:
--- Citat: dhorvat - 31 Siječanj, 2010, 17:27:22 ---Zašto? To ti ne preporučam jer on ionak vrti koliko mu treba. Termički senzor regulira neki potenciometar za ventilator. Imaš u nekim BIOS-ima always-on opciju ali tako više prašine vuče i kratkotrajniji je ventilator jer se stalno vrti :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
zato jer mi se ne cini bas da se pravilno pali tj rijetko se pali i to se upali na full kratko a temperatura ne pada pa sam mislio eventualno kad se upali da mu produzim to vrijeme vrtnje/hladenja da ipak smanji temp.
charnel:
SpeedFan ima tu opciju...
Ceki21:
--- Citat: dhorvat - 31 Siječanj, 2010, 17:09:35 ---Jel ga raskopaš ili samo upuhneš zrak da ventilator zacvili od siline vrtnje? :toothy11:
--- Kraj citata ---
samo upuhnem sa strane, ali nisam primjetil da cvili, pase mu valjda :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju