Tehnički kutak > Tuning skutera

Priprema za tuning Diesisa...

<< < (8/13) > >>

R@kija:

--- Citat: dhorvat - 20 Veljača, 2010, 16:33:04 ---Bome i ja sam se skoro ubil s toga jer ima premale kotače i u zavoju ne daj bože da dođeš na šljunak, samo te scimava  :jerk:

Ti mex kam god dojdeš moraš spammat sa svojim hvalisanjem  :angry7:

--- Kraj citata ---

kad ima kramp gume...sigurno bi bilo bolje da ima one traktorske ml 50...

a felga za col manja od tvoje i sad si faca..ova je viša i opet ti an isto dojde...

moram se hvalit kad imam najbržeg i najboljeg diesisa u svijetu!

dhorvat:

--- Citat: rakitje00 - 20 Veljača, 2010, 16:35:47 ---kad ima kramp gume...sigurno bi bilo bolje da ima one traktorske ml 50...

a felga za col manja od tvoje i sad si faca..ova je viša i opet ti an isto dojde...

--- Kraj citata ---

Eto. Diesis ti nejde z mesta, samo se dere. To je iz osobnog iskustva kad sam ga vozil i protiv toga nemreš niš jer sam videl kak ide  :sad3:

doritos:

--- Citat: rakitje00 - 20 Veljača, 2010, 16:35:47 ---kad ima kramp gume...sigurno bi bilo bolje da ima one traktorske ml 50...

--- Kraj citata ---
...mex vidil sam tvoje starije teme, lol...a t se drugima smijes...kaj e tebi...ti bas i nisi najnormalniji j#bo me pas...daj se resetiraj, sam se hvalisas sa svojim made in china proizvodom koji ces voziti jedan put godisnje, nit imas papira nit smijes dalje od tam di i zivis...daj lol covjece...daj budi normalan, svima spamas po temi kak imas ovo, kak imas ono... :hehe:

CoK:
Jel taj auspuh piljen i varen na sredini ili je takav serijski? Onako,malo popigan. Ide fino skuter  :icon_thumright:

dhorvat:

--- Citat: CoK - 20 Veljača, 2010, 17:02:25 ---Jel taj auspuh piljen i varen na sredini ili je takav serijski? Onako,malo popigan. Ide fino skuter  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Serijski je takav.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju