Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: problem posta  (Posjeta: 1560 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline aprilia area 51

• Tržnica : (+15)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
problem posta
« : 29 Siječanj, 2010, 22:36:42 »
eo ovako trgovo sam s jednim clanom s foruma i sad on je meni u subotu poslo paket OBICNOM POSTOM bez ikakve odkupnine i bez iceg...i danas je petak ja paket jos nisam dobio  :angry7: ...pa sto moze biti da toliko dugo neam paketa... :dontknow:

Offline PROOF

• Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • aj ne seri jeate
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varazdin-Vratno
  • Moj Skuter: ide u blokadu đitn vu-vu
  • Moja Kaciga: head inside
  • MojSetup: cul sam nekaj o kitu ali neznam,on zivi u vodi jel?
  • MojSpuh: kaj si njim?ja mislim da imam,moram pitat mamu
Odg: problem posta
« Odgovori #1 : 29 Siječanj, 2010, 22:39:34 »
nek ti da broj paketa i odi u postu i pitaj di je zapelo...
ĐITN ĐITN......
FUCKING ZAŠIKJENIC :ajdeajde:
PIČKIN PRDEC
KALAFUNĐIJA RULZ :pottytrain4: We are the best, Fuck all the rest

Offline aprilia area 51

• maxi forumaš
« Odgovori #2 : 29 Siječanj, 2010, 22:41:29 »
nek ti da broj paketa i odi u postu i pitaj di je zapelo...

eh sada...moguce je da je on onu potvrdu bacio...nazvat cu ga sutra pa vidjeti...

Offline CoK

• moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: ...forum je prešel
« Odgovori #3 : 29 Siječanj, 2010, 22:43:12 »
Ja sam slao karb OBICNOM POSILJKOM i izgubio se...decko ga je cekao mjesec dana. A posto je obicna posiljka bez otkupnine ne unosi se u kompjuter i nece ti znat nista rec o tome. Ja sam zvao i svoju postu i postu u osijeku i kifla...poslo sam drugi preporuceno  :angry7:
Kolicina gluposti na ovom forumu je nemjerljiva, postedite me i bannajte zauvjek!

Offline aprilia area 51

• maxi forumaš
« Odgovori #4 : 29 Siječanj, 2010, 22:45:09 »
Ja sam slao karb OBICNOM POSILJKOM i izgubio se...decko ga je cekao mjesec dana. A posto je obicna posiljka bez otkupnine ne unosi se u kompjuter i nece ti znat nista rec o tome. Ja sam zvao i svoju postu i postu u osijeku i kifla...poslo sam drugi preporuceno  :angry7:

znaci samo tako izgubio se i nikom nista ???

i sta sad znaci ja sam nekom poklonio 200 kn ili...koji su#ci...

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
« Odgovori #5 : 29 Siječanj, 2010, 22:46:12 »
Kad saljes obicnom postom (najjeftinije moguce) onda postoji mogucnost da paket nikada ne stigne na odrediste. Meni se to desilo jednom, poslao sam igoru.sb lakove za bojanje zaruljica u kuverti, nikada nisu dosli  :-[  problem je u tome sto ne mozes dokazati da si poslao i ne mozes vise naci tu posiljku. To je dobra prilika za prevarante, stoga se klonite toga.  :jerk:

Preporucam slanje preporucenom postom, tu su jako male sanse da se izgubi, a moze se traziti paket pomocu potvrde o slanju posiljke.
« Zadnja izmjena: 29 Siječanj, 2010, 22:48:18 SlowRider »

Offline aprilia area 51

• maxi forumaš
« Odgovori #6 : 29 Siječanj, 2010, 22:47:26 »
znaci najvjerojatnije sam bacio 200 kn u vjetar...

Offline aprilia area 51

• maxi forumaš
« Odgovori #7 : 29 Siječanj, 2010, 23:06:42 »
Kad saljes obicnom postom (najjeftinije moguce) onda postoji mogucnost da paket nikada ne stigne na odrediste. Meni se to desilo jednom, poslao sam igoru.sb lakove za bojanje zaruljica u kuverti, nikada nisu dosli  :-[  problem je u tome sto ne mozes dokazati da si poslao i ne mozes vise naci tu posiljku. To je dobra prilika za prevarante, stoga se klonite toga.  :jerk:

Preporucam slanje preporucenom postom, tu su jako male sanse da se izgubi, a moze se traziti paket pomocu potvrde o slanju posiljke.

ovaj decko sto je meni slao je isto clan foruma i mislim da me nebi sj#bo...jer sve smo se fino dogovorili i sve...a i malo je ugledniji clan tu nije makar ko tak da sumnjam malo u to da me je iso sjebat...

Offline SPecial

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • NE VOZI BRZE NEGO STO IDE
  • Mjesto: RI
  • Moj Skuter: SP
  • Moja Kaciga: suomi vandal
  • MojSetup: biturbo
  • MojSpuh: original
« Odgovori #8 : 29 Siječanj, 2010, 23:16:31 »
ovaj decko sto je meni slao je isto clan foruma i mislim da me nebi sj#bo...jer sve smo se fino dogovorili i sve...a i malo je ugledniji clan tu nije makar ko tak da sumnjam malo u to da me je iso sjebat...

Kako to?
Pa mora ppostojat potvrda da je paket primila osoba kojoj je taj paket poslan. Jao,jeb+m im sve,ja isto cekam jedan komad vec cca 10 dana. Poludit cu ako ne dođe.
Jos ako se posiljaoc naljuti na mene onda u rac i sve.
Citat @Igor    "jeb.. tebe i tvoju logiku"  hahaahhah

tko se nije vozio bez vozačke nek prvi baci feder kontrasta  :laughing7:

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #9 : 29 Siječanj, 2010, 23:24:08 »

ne kazem ja da imas posla sa prevarantom, nego da se otvara mogucnost da isti iskoristi priliku. Uplatis mu novce na racun, a on veli da je poslao (a zapravo nije) i paket nikada ne stigne do odredista  :hello:

Offline vktr

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #10 : 30 Siječanj, 2010, 00:42:24 »
Kad saljes obicnom postom (najjeftinije moguce) onda postoji mogucnost da paket nikada ne stigne na odrediste. Meni se to desilo jednom, poslao sam igoru.sb lakove za bojanje zaruljica u kuverti, nikada nisu dosli  :-[  problem je u tome sto ne mozes dokazati da si poslao i ne mozes vise naci tu posiljku. To je dobra prilika za prevarante, stoga se klonite toga.  :jerk:

pa kaj nemreš poslat ko vrijednosni paket, ak se zgubi dobiš paru koju staviš da vrijedi, ja uvjek tak stavljam, npr slao sam retrovizore, vrijednost sam stavio 200 kn, poštarina 18 kn, i da su se izgubili ja bi dobio 200 kn, mogo sam stavit i više al onda je i neš veća poštarina, onda se nadaš da će se izgubit paket  :icon_biggrin:

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #11 : 30 Siječanj, 2010, 00:48:28 »
pa kaj nemreš poslat ko vrijednosni paket, ak se zgubi dobiš paru koju staviš da vrijedi, ja uvjek tak stavljam, npr slao sam retrovizore, vrijednost sam stavio 200 kn, poštarina 18 kn, i da su se izgubili ja bi dobio 200 kn, mogo sam stavit i više al onda je i neš veća poštarina, onda se nadaš da će se izgubit paket  :icon_biggrin:

preporuceno je za stvari koje saljes kuvertom, ista stvar za pakete samo se zove vrijednosni paket.

Offline vktr

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #12 : 30 Siječanj, 2010, 00:50:09 »
preporuceno je za stvari koje saljes kuvertom, ista stvar za pakete samo se zove vrijednosni paket.
paket ne mora biti vrijednosni ako nema vrijednost, paket isto može biti ko preporučena pošiljka poslan  :toothy12:
a kolko ti je razlika u cijeni paket-kuverta 7-8 kuna, sjećam se da sam znao i ispod 15 kn plaćat za pakete poštarinu

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Aj si nemoj zamislit... Nisi? OK!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: JEDE gorivo
  • MojSetup: VRAG U MOTORU
  • MojSpuh: golly k....
« Odgovori #13 : 30 Siječanj, 2010, 00:53:18 »

džaba ti price kad znas da ti nista ne vjerujem  :dontknow: ::)
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...

Offline aprilia area 51

• maxi forumaš
« Odgovori #14 : 30 Siječanj, 2010, 08:35:52 »
a valda je dobio tu potvrdu... :icon_scratch:

danas cemo se cuti pa cmo vidjeti...

Offline CoK

• moderator
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: ...forum je prešel
« Odgovori #15 : 30 Siječanj, 2010, 10:41:25 »

Igore...lakovi za bojanje zaruljica ???  De lol
Kolicina gluposti na ovom forumu je nemjerljiva, postedite me i bannajte zauvjek!

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #16 : 30 Siječanj, 2010, 16:00:28 »

to je bilo prije godinu dana  :icon_scratch: tada si mi vjerovao, danas je druga prica  :icon_tongue:

Offline aprilia area 51

• maxi forumaš
« Odgovori #17 : 30 Siječanj, 2010, 17:35:59 »
sve je rjeseno...decko je zabunom poslo paktet na krivu adresu...