Tehnički kutak > Tuning skutera
morini
Mrle Mrki:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 03 Veljača, 2010, 16:48:12 ---je, al sp pređe isto puta u manje vremena :toothy9: :toothy9:
mrki to je ok, al može to i bolje,kad naštelaš dat ćeš mi rđi ;)
--- Kraj citata ---
dogovoreno, kad ga slozim cujemo se. :icon_thumright:
Drnda:
jbt, ja jos ni jednoga diteka nisam vidio.. ali meni je inace on ipak nekako privlacan, ali u varijanti kao sto imaju jace makine, tako da mjeri protok zraka i prema njemu sam sebe stela....
sa litrom ulja predjes par tisuca km bokte....
Daci:
pa rijetki su jako ditechi sad ..zato kaj su ih prestali prodavat uvdje 2004 zato jer debili od naših mehaničara koji ne kuže ama baš ništa o ditechu misle da je problem u benzinu za naše tržište lool...a problem je u tome što kompresor vuče zrak iz boka di ima ulja i onda se stvara emulzija koja ga guši i to se da riješit ko na svakom kompresoru...stavi se samo separator da odvaja emulziju od zraka i to je to ..a i aprilia je izdala kit koji riješava tu emulziju...očito kod nas na balkanu još uvijek vrijedi američko pravilo ... što više troši to bolje ide :toothy9:
Laki:
a od cega se moze uzet separator pa da odgovara na ditech?
Daci:
--- Citat: Laki - 04 Veljača, 2010, 14:45:56 ---a od cega se moze uzet separator pa da odgovara na ditech?
--- Kraj citata ---
ima ih više vrsta ..bitno je samo da je uljni..tj da odvaja ulje iz zraka...i da je mali da ti stane kraj mašine...ako trebaš potraži po dućanima koji su specijalizirani za prodaju kompressora i njihovih dijelova...meni je stari bio nabavi s posla s nekog stroja koji radi na pneumatiku pa je imo taj separator...uglavnom mali mora bit i bolje ti je da ima ručno pražnjenje...koštaju ti 300 tinjak kn možda i malo jeftinije ..aprilijimn kit koji je baš za to i vjerujem da bolje obavlja funkciju košta 100 €
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju