Tehnički kutak > Tuning skutera

morini

<< < (10/14) > >>

Iwo SR Tuono:
znaš šta je meni neprocjenjivo, kad je -5 ujutro a ja kasnim na fax a pumpa neće da nabije tlak, to je meni neprocjenjivo  :toothy12: :toothy12:

doć će i naše vrijeme, samo budućnost u vidu ditecha je došla malo prerano, jednog dana će se ponovno počet proizvodit sp180,ali u svojoj ekonomičnijoj izvedbi, purejet 180..i ić će duplo bolje u serijali neg ovaj s karbom   :icon_biggrin:
Uglavnom nadam se da ću imat sina kojem ću moć prenijet ovo znanje o ditechu i da će mu to znanje pomoć u slaganju njegovog injectiona  :headbang:  :glasses9: :glasses9: :frajer:

nrg extreme:
To je vjerojatno i jedina mogućnost da se cvaje vrate na ceste u injection inačici.
Inače im prijeti sudbina ko i dinosaurima. :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Mrle Mrki:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 31 Siječanj, 2010, 00:07:41 ---bann x12

što se tiče morinija, ja sam čuo isto da je peđin išao odlično, vidio sam neke slike na yubitu i činilo se da ide super

morini ide odlično i sa base kitom, ima mrki doma morini na srki i full base je pa kad on to prikrajči nek stavi filmić

treče, tgb i ostale kopije nemojte uplitat u raspravu, ako se govori o moriniju onda se govori o moriniju suzuki, koji je poznat sa srki i još nekih skutera...jest da nema dijelova al ko zna složit taj skuter, ide i ide

A da su blokovi čvršći od minarelija, nisam siguran, mislim da je to sve tu negdje  :dontknow:

--- Kraj citata ---

nece bit urica vise, ali snimit cu jedan filmic. kad ga napravim uzimam 200 kn i potrosim tih 200 kn samo na benzin.. :icon_biggrin: :icon_biggrin:
pa iwo ti znas na turnicu di je hitna, pa od te hitne do onog mjereca brzine koji ne laze potegnuo je 73km/h, a tamo je blaga uzbrdica i jos mije skut bio ne postelan. nadam se jos 10km/h vise nakon stelanja. :sign147:

Daci:

--- Citat: ive_91 - 01 Veljača, 2010, 23:17:34 ---e da hvala kaj si me podsjetio treba i radilica.. naravno malossi ide gore jer kad je vec bal nek je onda kak treba..

bacao sam ja to po svim papirima.. i to da mu litra ulja drzi 2000+.. i to da trosi tak 4l. i na kraju krajeva uvijek ima ono nesto kaj ak krepa komad struje.. (makar mi nikad nist nije krepalo)

za slozit ovog didija trebas: novu mhr replicu za mina, glavu i ecu mozes nabavit za nekih 500-600 kn. trebas polini ventil (replica bu zgorela bez tog cini mi se, ai nema svrhe) to je jos 400 kn ili nedaj boze komplet kit za 200€, radilica je ak se ne varam 300€, di je prijenos, a svjecice dok sve nastelas.. i onda ti na kraju krepa pumpa goriva ili injektor  :toothy3:

ulupas oko 1000€ minimalno da ti na pol puta krepa nekaj..
u sp masinu ulupas 1000€ i imas 190 kuba, trosi 7l ide 140, povlaci ko zivotinja i nemas brige da ti bu krepal neki komad elektronike bogu iza nogu..

al neprocjenjiv je zvuk pumpe goriva u hladno proljetno jutro, i zvuk ditecha u leru.. pa ona tisina kad pustis gas... neprocjenjivo.. da smo u nekom drugom svijetu mozda bi bilo i drukcije..

--- Kraj citata ---

sve to stoji al to ni nebu išo neko slagat ko vozi serijalu..on bu si stavio kit i bit će sretan ko da je kod boga došo...recimo meni treba samo replica za minu :D

i kad se već piše imaš radilicu od barikita koja je ko i malossi i košta 100 € i čašica poloinijeva nije 400 kn već je 100-150 kn (nemrem se sad sjetit točno) na skuter shopovima ;)

i ono što je najviše neprocjenjivo je to što ja natočim u njega 20 kn i odvozim punim gasom 80 km..a za odvozit punim gasom sp-a 80 km ti treba bar 80 kn  :toothy9:

Iwo SR Tuono:
je, al sp pređe isto puta u manje vremena  :toothy9: :toothy9:

mrki to je ok, al može to i bolje,kad naštelaš dat ćeš mi rđi ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju