Tehnički kutak > Tuning skutera

morini

<< < (8/14) > >>

Daci:
ko što sam već reko ima dost dijelova za složit mid race ....a što se tiče kvalitete dok je serijala...meni je super mašina...a šta te konkretno zanima kod prijenosa mašine itd...

doritos to sam spomenuo tek tako...švabe tunaju minarelli zato što ima puno dijelova...a ova mašina je bila samo na sr-ki i na katani tak da nije bilo interesa za tuning dijelove..inače kao što sam reko cilindri pašu sa minarellia na suzuki morini...a švabe nemoj ni spominjat jer su oni glupi tuneri...on ode u dućan kupi i zašarafi na motor 

doritos:

--- Citat: Daci - 01 Veljača, 2010, 09:46:43 ---ko što sam već reko ima dost dijelova za složit mid race ....a što se tiče kvalitete dok je serijala...meni je super mašina...a šta te konkretno zanima kod prijenosa mašine itd...

doritos to sam spomenuo tek tako...švabe tunaju minarelli zato što ima puno dijelova...a ova mašina je bila samo na sr-ki i na katani tak da nije bilo interesa za tuning dijelove..inače kao što sam reko cilindri pašu sa minarellia na suzuki morini...a švabe nemoj ni spominjat jer su oni glupi tuneri...on ode u dućan kupi i zašarafi na motor 

--- Kraj citata ---
...s time se slazem da su svabe malo teza retardacija sto se tice tog tuninga, samo stuku tisuce i tisuce eu dam im stoji u boravku i za prezentacije (prezentacije kolko imaju para)...nisam znao da pasu direkt minarelli cilindri??...onda se da fino slagati ta morini maksa...

luna500rr:
Nepaše direkt, al nema puno turpijanja :hello:

Daci:
od kud tebi to da ne paše direkt....na ditecha hebo manston replica za minarelli ide gore na šaraf, znači plug & play, a ditech ima iste blokove ko i frga

Iwo SR Tuono:
jea bejbe, al onda trea s polinijevom čašicom nafilat ga benzinom kako spada, a treća stvar neznam dal malossi glava paše ili polinijeva na hebo il italkit   :dontknow: nisam držao nikad te egzotične cilindre u ruci

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju