Tehnički kutak > Tuning skutera

morini

<< < (7/14) > >>

cameosb:
hvala lijepa

Daci:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 31 Siječanj, 2010, 00:07:41 ---bann x12

što se tiče morinija, ja sam čuo isto da je peđin išao odlično, vidio sam neke slike na yubitu i činilo se da ide super

morini ide odlično i sa base kitom, ima mrki doma morini na srki i full base je pa kad on to prikrajči nek stavi filmić

treče, tgb i ostale kopije nemojte uplitat u raspravu, ako se govori o moriniju onda se govori o moriniju suzuki, koji je poznat sa srki i još nekih skutera...jest da nema dijelova al ko zna složit taj skuter, ide i ide

A da su blokovi čvršći od minarelija, nisam siguran, mislim da je to sve tu negdje  :dontknow:

--- Kraj citata ---

ja garantiram da su blokovi 10 puta čvršći nego od minarellia...

doritos:

--- Citat: Daci - 31 Siječanj, 2010, 13:15:17 ---ja garantiram da su blokovi 10 puta čvršći nego od minarellia...

--- Kraj citata ---
...i da jesu cvrsci, ja nikada imao problema da mi nes pukne na bloku il sta ti ja znam...aprilija top (baltazar) je imao problema s blokovima jer kakav je sa sturpijanom sr-minarelli preko 20KS je znao pri 80-100kmh pogoditi ciglu il kamen i napuko bi mu mali komad od bloka...

nisu uopce losi morini makse al minarelli je daleko ispred njih po dostupnosti jer su ljudi diljem europe prepoznali kvalitetu i pouzdanost.a sad dal je ko isao istestirati macolom koji je blok cvrsci,to nebi znal rec..pogledajte u njemackoj kolko imas sturpijanih sr-mina, aeroxa, firefoxa,f12, benelli i slicnih mina masina...nisu oni tako glupi...

cameosb:
ma izbacite to sto nema djelova...zanima me prijenos,mašina,struja...usporedba morini-minarelli

doritos:

--- Citat: cameosb - 31 Siječanj, 2010, 13:48:25 ---ma izbacite to sto nema djelova...zanima me prijenos,mašina,struja...usporedba morini-minarelli

--- Kraj citata ---
...ovaj morini suzuki sto ima u toj sr- morini nije lose al neznam kak s dijelovima masine i kad ces mozda htjet kemijat itd.ide ok..ako uzimas sr- ili minarelli il piaggio i AMEN...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju