I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
I meni piše dok stavim njemačku, ali kad idem dalje do konačne kupnje, dođe do 155 €... Neznam zake...
Druze, ja trenutno imam Yasuni R na CISTOJ SERIJALI!Cak su i rolnice orginalne/fabricke!Sa serijskim spuhom (bez blokade) sam se vozio sa oko 8,5k rpm, sa yasuniem 9,8k rpmMogu samo reci da sam PREZADOVOLJAN imajuci u vidu da sam SAMO spuh zamjenio.Ostale djelove cekam sa SIPa.
Ne znas o cemu pricas. Ovo ako je tesko nastelat...... onda ne znam sta mislis o Stage 6? NE MOGUCE???
Na kom kitu je ovo testirano?Graf nije ni priblizan kad je auspuh testiran na 50cc i na 70cc!
mozda je yasuni malo jaci..kvaliteta je kod giannellija bolja..
Gle, ovo nije offtopic i nemoj širit dezinformacije. Yasuni je po kvaliteti izrade i materijala puno bolji od ostalih, zato je i skuplji. I k tome je malo jači i na malo višim okretajima radi.ONTOPIC:Preporučam Giannelli Reverse za tvoju serijalu, ali ako planiraš kit, onda Yasunija uzmi
uzmi sa crnim topom ako ima...
Kaj ima to veze s kakvim je topom??? Meni je najljepši s aluminijskim!!!
nema veze..jos je alu bolji nece zgorit..samo mislim da bi ti ljepse stajo crni...al kaj ti ja govorim,izaberi ti koji je tebi naj...
ako te zanima,prodaje se jedan u sloveniji kao novi 130eura,vjerjoatno jos nesto spusti
Kolko ti je konačna???