Tehnički kutak > Tuning skutera

Yasuni R vs. Gianelli Reverse

<< < (24/25) > >>

dhorvat:

--- Citat: Lazo - 08 Veljača, 2010, 22:01:17 ---eo malo off-a, bio sam na scooter attacku malo prije pa sam išo pogledat šta su napisali za yasuni r i ispod sam vidio da ih sada prodaju već ofarbane u onu crnu boju koja drži pun qrac celzijusa tako da su riješili odmah problem hrđanja... sad neznam jel možeš izabrat ofarbanog i ne ili su svi ofarbani  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Moj ide uskoro u crno  :icon_biggrin:

EmirF121:

--- Citat: jprekrit - 08 Veljača, 2010, 19:30:38 ---Jedino ako se netreba sad to sve malo prilagoditi... Kad bude malo ljepše vrijeme i kad bude suho, baš budem stavio video... Ma sve po nacrtu sam slagao... I lulice s topa i s spuha poskidao...

--- Kraj citata ---

I šta ima? Jesi li ga naštimao?

ProDriverGT(TGB):
Poslje 11tisuca okretaja na videu,skuter poprima zvuk razvaljenog golfa dvojke  :icon_biggrin:

avule:

--- Citat: 3alfa3 - 04 Veljača, 2010, 11:27:04 ---Nemoj Nardo/Shot bas iz tog razloga (zapravo, kad pocnu kurit vunu, stavljat ces novu svakih 5 minuta)....
Ovaj kit navodno je radjen bas za Yasuni R. Ako stavljas C16, onda ces morati dosta vise vrtit kit. Ali bit ce i skut jaci....
Mozda da probas C16 City koji zbog nesto uze grane mozda ima karakteristike negdje izmedju R i C16

--- Kraj citata ---

Ja mislim da polini i gianelli idu skupa barem mi je tako reka prijatelj koji srediva skutere!

kupujemskut:
Koliko se na kraju vrti reverse,tj gdje mu je ideala,powerband??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju