Tehnički kutak > Tuning skutera

Yasuni R vs. Gianelli Reverse

<< < (23/25) > >>

jprekrit:
Evo ga... Došel je... I složeni je... Samo mi ga se više nije dalo devati na skuter...

jprekrit:
Složio ga...
Evo video kak se ponaša na nogarama...

A u vožnji je katastrofa.... Kad se kreće, pet sekundi je lijen, a poslje ga fakat dobro cukne... Dođe do 85 i dalje neide... Krajnja mu je ista ko i sa serijalom... Kaj da delam!!! Alfa HELP!!! Kak si dečku složio da mu ide onak super... Mislim na onaj video kaj ima u nekom postu prije...

ivanm:
nema šanse da ne kreće kako treba sa Malossi žutim federima i sa 6.1 gr rolama, mora ić super... nešto nisi kako treba složio..

jprekrit:

--- Citat: ivanm - 08 Veljača, 2010, 19:18:07 ---nema šanse da ne kreće kako treba sa Malossi žutim federima i sa 6.1 gr rolama, mora ić super... nešto nisi kako treba složio..

--- Kraj citata ---
Jedino ako se netreba sad to sve malo prilagoditi... Kad bude malo ljepše vrijeme i kad bude suho, baš budem stavio video... Ma sve po nacrtu sam slagao... I lulice s topa i s spuha poskidao...

Lazo:
eo malo off-a, bio sam na scooter attacku malo prije pa sam išo pogledat šta su napisali za yasuni r i ispod sam vidio da ih sada prodaju već ofarbane u onu crnu boju koja drži pun qrac celzijusa tako da su riješili odmah problem hrđanja... sad neznam jel možeš izabrat ofarbanog i ne ili su svi ofarbani  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju