Tehnički kutak > Tuning skutera

stalno osvjetljenje fara

<< < (4/6) > >>

Faba:

--- Citat: marko_AeRoX - 30 Siječanj, 2010, 19:05:28 ---slazem custom rasvjetu na roxu :P nesto tipa audi osvjetljenje... a treba mi za prvi i zadnji far (jer ce biti rađeno od LED zarulja i LED traka... uglavnom, nesmijem imati napon koji varira...

--- Kraj citata ---

Mozda ti nece napon varirat ak imas ledice koje vuku jako malo struje  :icon_scratch:

marko_AeRoX:

--- Citat: Faba - 30 Siječanj, 2010, 20:15:16 ---Mozda ti nece napon varirat ak imas ledice koje vuku jako malo struje  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

30 mA je po ledici  :toothy3: pa racunaj :P

dhorvat:

--- Citat: SlowRider - 29 Siječanj, 2010, 21:31:08 ---nece ici jer imas manje od 12V u leru... :nono: ako spojis na akumulator, ispraziniti ce se

--- Kraj citata ---

A dal se da napraviti sklop koji u slučaju pada napona ispod 12 volti "vuče" taj manjak sa akumulatora?  :toothy11:

marko_AeRoX:

--- Citat: dhorvat - 30 Siječanj, 2010, 20:20:44 ---A dal se da napraviti sklop koji u slučaju pada napona ispod 12 volti "vuče" taj manjak sa akumulatora?  :toothy11:

--- Kraj citata ---

je, malog crnca koji bude klacil pedale  :toothy3:

to je prekomplicirano... bezveze se zajebavat s tim...

nego, mene jos zanima... kak izvesti LED far ali za štop svjetlo... dal ima neko ideju kakvu? I NE, NECU GA KUPITI.

-Doms-:
stabilizator napona je tvoje rjesenje!  :icon_biggrin: i ja sam radio zadnja stop svijetla led, sa zmigavcima, al meni je bilo lakse jel su okrugla :D i jos ove cijevi trebam dat poniklat :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju