Tehnički kutak > Tuning skutera

stalno osvjetljenje fara

<< < (6/6)

marko_AeRoX:

--- Citat: endi - 03 Ožujak, 2010, 17:56:47 ---to bi treba ko na runneru spojit,meni je quatrooptic str8 i spojeno je da cim upalis motor svijetla gore stalno. :hello:

--- Kraj citata ---

pa i na roxu je isto... pitanje je bilo kako izvesti svjetla da rade bez da trepere, znaci stalno svjetlo...

animatrix:
pa prespojite svjetla direkt na akumulator, a opet da ide preko brave i prekidaca kao i inace, struja koju namotaji proizvedu svejedno ce zavrsiti u akumulatoru..

marko_AeRoX:

--- Citat: animatrix - 03 Ožujak, 2010, 17:59:39 ---pa prespojite svjetla direkt na akumulator, a opet da ide preko brave i prekidaca kao i inace, struja koju namotaji proizvedu svejedno ce zavrsiti u akumulatoru..

--- Kraj citata ---

nema noviji rox prekidaca al to nije problem... ja upalim skut i rade svjetla... pitanje je dal ce skuter biti sposoban puniti akomulator dok svjetla rade...

animatrix:
uzmi multimetar, iskljuci nekako svjetla, izmjeri napon i struju punjenja u leru, onda spoji svjetla, i opet isto napravi... eventualno ces znati kojom strujom se puni i koliko struje vuku zarulje... i ja sam to mjerio, al sam s vremenom zaboravio brojke..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju