Tehnički kutak > Tuning skutera

speedfight pitanje?

<< < (5/18) > >>

Ensiferum:

--- Citat: Mislav46 - 31 Siječanj, 2010, 11:43:20 --- neznam zasto ali osjecam da se ovo odnosilo na mene, prva stvar nijedan skuter od 50ccm samo sa auspuhom nejde 90km/h, cisto da razjasnimo na sto sam mislio, znaci nisam sf2 izdvajao od ostalih, a drugo imao sam priliku voziti 2 razlicita sf2, oba serijska i znam dobro kako taj skuter ide....nezelim nikog vrijedat ali nisam uopce impresioniran njime.....

--- Kraj citata ---

ide toliko, sican se da kad san se vozio s drndicon ja sa gileron on sa sfom, malossi wild lion sta li vec e bilo, bio e blizu 90
s nardon kad ga e imao morao e ici jos malo bolje tako da  :frajer:

Mislav46:

--- Citat: Ensiferum - 31 Siječanj, 2010, 12:35:15 ---ide toliko, sican se da kad san se vozio s drndicon ja sa gileron on sa sfom, malossi wild lion sta li vec e bilo, bio e blizu 90
s nardon kad ga e imao morao e ici jos malo bolje tako da  :frajer:

--- Kraj citata ---
malossi wild lion, neam iskustva s njim znam da je za base setup, ali nema sanse da je isao preko 90 sa serijskim....sa bi to znacilo da kad dobro postelas base setup da ide 120....onda nitko nebi slago midrace kamoli nes jace....jedno pokaze kazaljka a drugo je stvarnost.....meni ditech sa zx-om, postelanim prijenosom ide 85 i mislim da je to realno....

speed:
ja nikad nisam ni gledao po satu koliko ide,meni je s mhr replicom naturpijanom i sve postelano isao do 115 km/h mjereno autom,ne kazaljkom na skutu

Mislav46:

--- Citat: speed - 31 Siječanj, 2010, 13:29:39 ---ja nikad nisam ni gledao po satu koliko ide,meni je s mhr replicom naturpijanom i sve postelano isao do 115 km/h mjereno autom,ne kazaljkom na skutu

--- Kraj citata ---
pa normalno, ja sam gledo prema vxr-u

speed:

--- Citat: Mislav46 - 31 Siječanj, 2010, 13:31:38 --- pa normalno, ja sam gledo prema vxr-u

--- Kraj citata ---
i na njemu laze kazaljka :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju