Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Koja igla u delorto za spidyja?  (Posjeta: 962 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline vktr

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Koja igla u delorto za spidyja?
« : 27 Siječanj, 2010, 23:21:41 »
E nakon što sam stavio na skutač (speedy 100ccm) delorto 21, onaj blek edišn (w7 igla nutra), troši skoro duplo više od seriskog gurtnera 16-17, glavna dizna je ista koja je bila u gurtneru sad je i u delortu - 90. pa onda zaključujem da je jedino do igle možda?? Jel to ko neka sporcka igla koja puno troši??? W7???
Koju iglu da metnem na seriski skutač 100 kubika sa airboxom na 21inicu, koja dizna bi po vama od oka trebala ić? ima neko iglu za prodat il ak se oće mjenjat?
znači prije je sa gurtnerom trošio oko 4 litre i manje , sad troši 7 na više, vratio bi ja gurtnera al sam ga prodo  :toothy12:
e da i probao sam na razne zubove metat iglu, probavo sam je spustit maximalno pa opet niškoristi
« Zadnja izmjena: 27 Siječanj, 2010, 23:23:16 vktr »

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • 095 911 3440
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
Odg: Koja igla u delorto za spidyja?
« Odgovori #1 : 27 Siječanj, 2010, 23:26:13 »
mislim da nije do igle.. ta w7 je malo siromasnija, ja na 19 za pezo phbg as imam w 16 i trosi oko 4 litra...
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline vktr

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #2 : 27 Siječanj, 2010, 23:31:18 »
mislim da nije do igle.. ta w7 je malo siromasnija, ja na 19 za pezo phbg as imam w 16 i trosi oko 4 litra...
u čem je fora???
seriski airbox sa seriskom spužvom, skinuta samo ona plastika, znaš koja... :icon_biggrin: (ništa nije bušeno, šireno)
glavna dizna 90, zeger trenutno na 2. položaju odozgora, znači igla u 2. najnižem položaju, šaraf za smjesu cca 450° uljevo
bojim mu se osiromašiti više od toga

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #3 : 28 Siječanj, 2010, 12:32:15 »
evo dati cu ti jedan primjer, sa diznom 92 u dell 19 je trosio 3.7 litara, sa svime istim diznom 63 je trosio 5,5 litara, znaci,nije bitna velicina dizne, bitno je pravilno nastelati da stalno ima odlicnu smjesu... pogledaj jel pustaju semerinzi radilice, ili negdje lovi fals zrak...

Offline vktr

• maxi forumaš
« Odgovori #4 : 28 Siječanj, 2010, 17:50:18 »
evo dati cu ti jedan primjer, sa diznom 92 u dell 19 je trosio 3.7 litara, sa svime istim diznom 63 je trosio 5,5 litara, znaci,nije bitna velicina dizne, bitno je pravilno nastelati da stalno ima odlicnu smjesu... pogledaj jel pustaju semerinzi radilice, ili negdje lovi fals zrak...
ovisi kako ti mjeriš tu potrošnju  :toothy12:
semerinzi ne puštaju, osim toga i zamjenio sam ovog desnog nakon varenja, ali isto je i prije i poslje, ljevo bi vidio da je masno . desno je bilo suho.
falš...hmmm, neznam fakat, svaki onaj dio stage 6 usisa- između svakog djela sam utrpao diht mase tak da to ne bi smio bit problem..... ???? ne znam di bi drugdje vuko falš budem provjerio, dihtung ovaj među blokovima ne bi smio biti jer ga je čupsi zamjenio prije manje od godinu dana ( čitaj manje od 5 000km, uostalom niegdje ne vidim niš masno da curi ili tak neš...
« Zadnja izmjena: 28 Siječanj, 2010, 17:52:03 vktr »

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
« Odgovori #5 : 28 Siječanj, 2010, 18:08:42 »
jel trokira? ili ikakvi cudni simptomi, kako je isao prije, a kako sada ide.. uglavnom cudna mi je potrosnja, jel airbox ok?

Offline vktr

• maxi forumaš
« Odgovori #6 : 28 Siječanj, 2010, 18:33:33 »
jel trokira? ili ikakvi cudni simptomi, kako je isao prije, a kako sada ide.. uglavnom cudna mi je potrosnja, jel airbox ok?
ja ti ne kužim te izraze trokira-guši se.
ide slabije neg prije što se ubrzanja tiče.
airbox...spužva počišćena, nigdje nije zbušen, jedino je onaj plastični cjevovod skinut, znaš i sam o čem pričam valjda
e da čudni simptom je bio da na naglo davanje gasa u startu ne primi isti čast neg onak malo vum vum ali ne preizraženo, al nisam siguran da je do frge to, možda je do kvačila koje možda proklizuje
« Zadnja izmjena: 28 Siječanj, 2010, 18:35:17 vktr »

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
« Odgovori #7 : 28 Siječanj, 2010, 19:12:45 »
a nemogu ovako virtualno dijagnozirati.. iako ako je to onaj crni dell koji si kupio, sjecas se koji je to fush bio.. mozda je do toga.. nez stvarno... iako to sto si skinuo tunel nebi trebalo imati veze, ako slabije ubrzava nego prije, sigurnoi je postelanost karba u pitanju...

Offline vktr

• maxi forumaš
« Odgovori #8 : 28 Siječanj, 2010, 19:20:25 »
a nemogu ovako virtualno dijagnozirati.. iako ako je to onaj crni dell koji si kupio, sjecas se koji je to fush bio.. mozda je do toga.. nez stvarno... iako to sto si skinuo tunel nebi trebalo imati veze, ako slabije ubrzava nego prije, sigurnoi je postelanost karba u pitanju...
ma je fuš al su svi takvi, nije moj nikakav specijalni slučaj.
slaije ubrzava nego prije to je zato što nema okretaje ko prije zbog šugave smjese, valjda hahahah, a izlgeda da nema spasa tu će morati stručna osoba intervenirati