Ostalo > Razne offtopic teme :)

pomoc vlaga

<< < (2/6) > >>

gokiSP:
da bi doslo do kondenzacije potrebna je voda (ili neka druga tekucina) a to da se tebi zidovi vlazni zbog kondenzacije je gotovo nemoguce jer bi za to trebalo bit puno vode u toj prostoriji..znaci kondenzacije otpada unutarnje strane..a to sto kazes da je izolacije savrsena-ocito nije..voda uvijek nade put..podrum je djelomicno pod zemljom..kisa pada, tlo se moci, voda se siri i vlazi zemlju, dolazi do zida i tu staje..ali..ocito nalazi prolaz kroz tu izolaciju i tu onda zid upija, stvara se pljesan, crnilo po zidovima, otpada zbuka bla bla...sto se tice nekog farbanja i ostalih stvari to pomaze recimo ako imas u kuhinji zid koji se pari od kuhanja, onda se maze farbom (nekom) koja sprijecava zidu upijanje te vlage tako da vodu zadrzava na sebi koju ti kasnije obrises (ili ne xD) neces rijesit nikako osim da kopas s vanjske strane i napravis neku bolju izolaciju koja ce sprijecit zidu upijanje vode

shegy:
mozda sam ja krivo napisao...
nigdje kroz zid necuri voda! nigdje
nego sad dok su ovi vlazni dani , staklo se rosi toliko da kapa na klupcicu stalno! i kak je to obilno zidovi upijaju tu tekucinu.. ja obrisem koliko stignem ali bas je sa stakla! da su zidovi mokri (tj da pustaju vodu) tog crnog bi bilo i sa vanjske strane prozora i po zidu izvana i unutar zida a ne samo u oknu prozora... kuzis sta mislim?

unutra je stalna temperatura 19 do 20 stupnjeva, bilo po zimi ili po ljetu! i mislim da je to isto neki problem...

gokiSP:
onda probaj ostavit prozor na kipi ako mozes pa vidi..ako se onda ne bude nakupljala voda onda ti definitivno treba neka ventilacija

Noha boy:
sličan problem ja sam riješio s nekim preparatom

inace mi f zagorju ti  velme vlaga time kaj ti znači gemišt tajm  :laughing7: :laughing7:

kristijanSR70:
imao sam isti problem, problem je bio u malosi brtvi između "temelja" i zida, skinuo sam malosi brtvu i stavio limenu brtvu i nema sad sve je ok  :icon_thumright:
kompresija zidova je perfektna  :icon_thumright:, jel imas termostat u vratima tj ključanici ?  lol shegy  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

šalim se,jel ice u vlagi ? nije..e pa onda sve 5  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju