Ostalo > Razne offtopic teme :)
pomoc vlaga
shegy:
uredili smo podrum prije godinu dana i stavili plocice,ofrajkali, pvc prozore :angry7: okrecio sve tip top
i jednoj sobi se oko prozora uzasno pojavila vlaga tj toliko da je okno prozora crno od vlage a prozor je uzasno mokar (kapa s njega kao iz rezervara probusenog) staklo se rosi uzas uzas
inace su prostorije do pola pod zemljom i kompletna izolacija je stvarno kvalitetna
nigdje drugdje nema vlage...
e sad ja mislim da je razlog tomu jer je cjeli pordum "hermeticki" zatvoren , u veci dio se 100 puta dnevno uđe a u tu prostoriju mozda par puta...
sta da radim? kako da sprijecim vlagu ? i kako da otkonim to crnilo od vlage?
devil_ma-yela:
imali smo sličan problem na zadnjem katu kuće, možda nije bilo toliko izraženo kao kod tebe ali je riješeno.
evo kako smo mi to riješili, prvo to crnilo oribaš koliko možeš, znači nekom krpom ili tako nešto da to donekle ukloniš, i onda kupiš neki preparat protiv tog s kojim to premažeš bla bla i na kraju to prekrečiš i to je to, dan danas se nije pojavila!
pixa.93:
isti problem u podrumu.uzas kak to zajebava.ak izvana nije dobro izolirano odma to navlazi.tata je vec mislio da ide stavljat novu izolaciju iz vana al nezna ni sam sta bi bilo najbolje
shegy:
ma kuca ima fantasticnu izolaciju! temelj je debel 60 cm , okolo kuce drenazna ona zuta cijev za vodu ... sve sve
strop gore nemam klasicni nego kube (ako nezna neko sta je to su oni stropovi od cigala kao u vinskim podrumima)
i strop je fugiran i lalenim uljem par puta premazan
ja mislim da se to desava jer nedolazi dosta svijezeg zraka...
nego otovrio sam ovo jer me zanima sljedece... vidio sam negdje prodaju one strojeve za izvlacenje vlage... jel to funkcionira?
pixa.93:
pa vjerojatno dolazi do kondenzacije
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju