Ostalo > Razne offtopic teme :)
pomoc vlaga
Iwo SR Tuono:
točno sam znao da će netko uletit s ovime xD
PROOF:
te gljivice namazite varikinom i nestaju :D :D :D
shegy:
hahahah... ma ice je vani na snijegu.. boli me k za njega .. nek trunee :laughing3: cigani ce ga odnjet
(salim se eno ga u garazi opran umotan u deku i prekriven najlonom :happy6: )
ma kad iskipam prozor onako na milimetar samo da zraka dolazi.. nema nikakvih problema
to sam sinoc napravio i prozor se nimalo nije rosio.. ali je problem sto je bilo dosta hladno ujutro...
men se cini da cu ja napraviti ovo sto je vktr rekao... uzet borer jedno 4 do 5 mm i izbusiti štok na par mjesta.. haa?
vktr:
--- Citat: shegy - 29 Siječanj, 2010, 15:09:20 ---
men se cini da cu ja napraviti ovo sto je vktr rekao... uzet borer jedno 4 do 5 mm i izbusiti štok na par mjesta.. haa?
--- Kraj citata ---
nisam ti ja reko da bušiš, ako nemaš original rupe za pinlock kupi nove prozore sa utorima za pinlock, da ne bi rekli da ja potičem ljude na fuš
MAX SLAVONIJA HR:
U trgovinama imaš dvije vrste aparatića za skupljane vlage ( 75-125 kn ovisno o kubikaži prostorije).To ti funkcionira dosta dobro,međutim sa tim si samo zalječio problem,a ne i izlječio.Crnilo se rješava varikinom ili preparatima (Duffa,Chromos) koje možeš kupiti u svakoj trgovini sa bojama.Mislim da ćeš na kraju morati ipak staviti ventilator, cijev i sa vanjske strane rozetu sa griljama,jer svi problemi te vrste počinju sa vlagom u prostoriji,a to možeš izbjeći najbojle provjetravanjima.Pošto vidim da si iz PŽ idi u Kolor u Dubrovačkoj i odmah lijevo poslije blagajni su ti aparati protiv vlage,a za sve preparate javi se na odjel.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju