Tehnički kutak > Tuning skutera
VXR-pitanje
vx:
kvačilo je sigurno malossi delta ;D
ako imaš multivar trebaš imati i bijeli centralni, nisi ga valjda stavio bez bijelog centralnog ???
probaj 13 grama, trebalo bi biti dobro sa serdarevićem, nemogu ti točno reći ali oko te gramaže
aldin:
--- Citat: vx - 28 Siječanj, 2010, 22:04:02 ---kvačilo je sigurno malossi delta ;D
ako imaš multivar trebaš imati i bijeli centralni, nisi ga valjda stavio bez bijelog centralnog ???
probaj 13 grama, trebalo bi biti dobro sa serdarevićem, nemogu ti točno reći ali oko te gramaže
--- Kraj citata ---
Multivar je bivsi vlasnik stavio novi prije na 4-5 dana nego cu ja kupiti.Rekao je da je stavio koliko mi se cini plavi centralni jer je cuo da je taj bolji,zato i stavljam bijeli.On je meni davao i bijeli,i dok smo otisli na carinu,tamo vamo i zaboravio on svratiti do kuce da uzme,reko haj nema veze.
Malossi multivar,kvacilo,kit,serdarevic,svi lezajevi su pomjenjani prije 4-5000km.Ima tu jos dijelova,ali neznam tocno jos sta ima.
Ovako cu sad uraditi.Crveni federici,bijeli centralni,rolice staviti 13g i serdarevic vratit,ustlati i onda testiranje.
vx:
možeš i plavi ostaviti, on je mrvicu tvrđi. to je ok
aldin:
Ma nije mi tesko kljucariti,u tome uzivam,samo sto je ovaj dovoljno brz i ovako,pa onda nismo nista puno cackali.Cackanje ide za 10000km ako ne prodam tj novi kit i radilica,lezajevi,primar,sekundar...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju