Tehnički kutak > Tuning skutera
VXR-pitanje
aldin:
Ovako.Zanima me dali bi ista dobio sa poliranjem ispuha na vxr209,koje rolice staviti da imam i ubrzanje ikrajnju dobru.Zanima me i primar,koji je najbolji i koliko on dodje love.
Sljedece sto me zanima su federcici kvacila.Koje da uzmem.Ja sam mislio uzet bijeli centralni i crvene federice.Oni se trebaju narucit koliko mi se cini,pa koliko bi se trebalo cekati u ami trade da znam kad naruciti.
Hvala unaprijed.
vx:
--- Citat: aldin - 28 Siječanj, 2010, 18:35:39 ---Ovako.Zanima me dali bi ista dobio sa 1.poliranjem ispuha na vxr209,koje 2.rolice staviti da imam i ubrzanje ikrajnju dobru.Zanima me i primar,koji je najbolji i koliko on dodje love.
Sljedece sto me zanima su 3.federcici kvacila.Koje da uzmem.Ja sam 4.mislio uzet bijeli centralni i crvene federice.Oni se trebaju narucit koliko mi se cini,pa koliko bi se trebalo cekati u ami trade da znam kad naruciti.
Hvala unaprijed.
--- Kraj citata ---
1. nešto jako jako sitno,neznam bili osjetio....
2. optimalne, sve ovisi što imaš na motoru
3.ako imaš auspuh ili torq onda uzmi crvene federe kvačila, inače žute
4.ovisi o drugim dijelovima
aldin:
Znaci poliranje nista.
Rolice ja mislim da nebi trebalo mijenjati,stavio sam ih prije 1500km,ide sasvim dobro.Stavit cu federice crvene,bijeli centralni,pa sta bude.Ustelati dobro i gas.
Dok nisam stavio serijski,zamjenio rolice i buraz je nesto cackao isao je oko 140.Sad nisam probavao,ali mi se cini da se malo ulijenio.Sad cu prvo cent i federice kvacila i ustelati dobro,pa cu vidjeti rezultat,rolice imam 4-5 u garazi nove,neznam koliko je g sve cu varijante probati.Za sad krecem sa ovo dvoje.
vx:
imaš samo kit na gileri ili imaš i multivar, auspuh? sve ovisi. ti možeš reći s ovim rolicama ide dobro, ali nikad neznaš bili išao još bolje s drugom težinom, zato moraš sam isprobati i vidjeti kako se motor ponaša.
aldin:
Imam kit,multivar,serdarevic,kevlar sam stavio,kvacilo neznam koje je,ali nije original,rolice su ja mislim 12g nisam siguran i imam u garazi jos 13g koliko mi se cini,neke od oko 10,od 11 cini mi se i jos jedne.
Kazem,pokusacu rolice vise varijanti,koje najbolje budu isle,te cu ostaviti.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju