Tehnički kutak > Tuning skutera

Svjetla na akumulator

<< < (2/4) > >>

Dungeon Keeper:

--- Citat: KicHo7 - 13 Srpanj, 2007, 14:39:42 ---a povecala bi se ak bi stavil jacu zarulju ;)

a blendu nemam, ni kratko/dugo...sam ojedan tip svjetala...i plave pozicije  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Ti bi to radi fore stavio, sta bis dobio drugo sa tim, kakva vidljivost molim te... Pa reci onda da hoces radi fore staviti a ne da bi se povecala vidljivost. Sta dobijes ako se upale svjetla kad kontakt das. Pa ne vozis ugasen skuter, ili bi se ti po noci malo spusto nizbrdo s ugasenim skuterom a zelis da ti svijetla rade :D  :laughing6:

Provuces zice od fara tamo di dodje sturja kada kontakt das. E sada, ja ne znam di je to. Ja znam da ti truba radi kada das kontakt, pa sada, pogledas di je truba spojena, mozda tako, iskombiniraj nesto, neznam...

BunnyRabbit:
Ako ćeš stavljat jaču žarulju malo pripazi da ne pretjeraš sa snagom (možda par wata više ili neka druga tehnologija žaruljice) jer je svjetlo od plastike, a ne stakla pa ako pretjeraš mogao bi imati "zatamnjena svjetla".  :glasses9: Dobro zvuči, ali nije praktično.
Savjet: promisli prije nego to kreneš radit. Vjerojatno ćeš uvidjet da to nema nekog smisla i potrošit vrijeme na nešto pametnije (pranje skutera ili sl.).

Benjamin:

--- Citat: KicHo7 - 13 Srpanj, 2007, 14:39:42 ---a povecala bi se ak bi stavil jacu zarulju ;)

a blendu nemam, ni kratko/dugo...sam ojedan tip svjetala...i plave pozicije  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Jacu zarulju nemres metnuti na 50ccm nikako.Mislim mozes ali ce ti svijetliti slabije a ne jace.Jel je nit predebela a struja nema dovoljno snage da zarulja svijetli punim sjajo.Ili ceti se nesto rastopiti ili ce ti struja izgoriti u najgorem slucaju.

roby44:
nis nece izgorit neg ce svijetlit ko svijeca buduci da nema struje za takvu zarulju.

Benjamin:

--- Citat: roby44 - 13 Srpanj, 2007, 18:36:11 ---nis nece izgorit neg ce svijetlit ko svijeca buduci da nema struje za takvu zarulju.

--- Kraj citata ---

Gle namotaj za struju ce izgoriti nakon nekog vremena 100.samo pitanje vremena imao sam vec par takvih slucaja.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju