Tehnički kutak > Tuning skutera
Svjetla na akumulator
roby44:
moguce nakon nekog vremena, jednostavno bi se rastopila izolacija na zicama i mos bacit...
Benjamin:
--- Citat: roby44 - 14 Srpanj, 2007, 15:12:46 ---moguce nakon nekog vremena, jednostavno bi se rastopila izolacija na zicama i mos bacit...
--- Kraj citata ---
A to sta si ti sad napisao sam ja napisao vec dva posta prije.Gle kaj se struje tice znam jako puno toga.Idem jos u Elektrotehnicku skolu i ucim svaki dan o takvim stvarima tak da ne pisem nikakve gluposti i nebuloze.
SlowRider:
Vozim se vec 2 sezone na Aeroxu 50ccm sa H4 zaruljom i nisam jos spalio namotaje.
Benjamin:
--- Citat: SlowRider - 14 Srpanj, 2007, 17:16:52 ---Vozim se vec 2 sezone na Aeroxu 50ccm sa H4 zaruljom i nisam jos spalio namotaje.
--- Kraj citata ---
Gle nemora bit da ce se spaliti.Ali u pravilu se desi ovisi o struji.Na piaggiu recimu su pregorili namotaji kad je bio far od Aeroxa.A sad kad je orginal sve radi kak treba.Ako je kvalitetna izrada i struja daje dobar napon i ima dosta wata moze raditi.Ali na ovim jafitnim skuterima neznam bas kolka je instalaicja kvalitetna.
SlowRider:
Far od Aeroxa ima 2 X 5W i 1X 30/35W. A Stalker ima 1X 30/35W i 1X 5W. Ovisi o starosti paljenja jer izolacija postane sa godinama kruta i puca...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju