Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Koje vilice i kočnice na Lunu
zoki_NRG:
gle ovako....pleteni lajtung ti je skup...metar 100 kuna ako ne i vise...a treba ti nekih metar i pol ja mislim....
sad neznam koliko sam ja platio...onda ti trebaju i nastavci za te lajtunge...ja sam platio oko 100 kuna one sarafe ako se ne varam...
luna500rr:
U servisima za lunu se prodaju neke aftermarket straznje pakne neznam koje marke al zadnja koci bolje neg prednja :laughing7:
Za disk neznam, samo druge pakne i disk kvalitetniji, trebalo bi bolje kocit :hello:
Luka 0101:
rakitje ti je najbolje rekao... pripasati vilice od rox-s i čeljust i imas postene kocnice i ovjes
luna500rr:
--- Citat: Luka 0101 - 20 Veljača, 2010, 10:35:12 ---rakitje ti je najbolje rekao... pripasati vilice od rox-s i čeljust i imas postene kocnice i ovjes
--- Kraj citata ---
Dali pasu stupovi?
Mislim da je jedan stavio s malo starijeg f15, ali nisam siguran :dontknow:
vjeko86:
--- Citat: Mark - 27 Siječanj, 2010, 08:23:24 ---a amortizere bi drage volje reparirao kada bi to netko u Zg i okolici odradio kako se spada da ne moram ići u Rijeku.
--- Kraj citata ---
ako ti je već problem za prebaciti vilice,onda ti ne bih smio biti problem popraviti stare,ja sam to radio i vjeruj vrlo je jednostavno,jednostavnije i jeftinije nego nekome dati 400kn+ za to
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,29628.msg450208.html#msg450208 :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju