Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Koje vilice i kočnice na Lunu

(1/3) > >>

Mark:
Dok je još ovako hladno vani htio bi pripremiti skut za sezonu pa me zanima koje vilice staviti gore, a da ne propišaju kao trenutne za 5tkm  :icon_biggrin: ?
Također me zanima što bi se moglo namontirati naprijed da to koči relativno dobro(koji disk, čeljusti pašu rego) ?

R@kija:
a nis ako imas novaca...

kupi vilice od aeroxa,brembo kljesta njegova,pleteni lajtung i pumpicu gore naravno...

skini svoje vilice ipresaj stup i isto tako i na roxovim i upresaj u svoj stup u trokut od roxa...stavi te vilice gore,sa pužom i svim gore,kupi s6 disk za 130e i kvalitetne plocice...

vilice daj reparirat ak su loše,i imas nove vilice i brenzu...dobra guma naprjed i koči ko veliki!!

ali ono kaj je dobro košta

Faba:
Ne kuziim kaj ce ti bolje kocnice na Luni?
Meni su moje skroz ok,super koce na suhom,a na mokrom su gume problem,radije investiraj u gume

Mark:

--- Citat: Faba - 26 Siječanj, 2010, 23:24:08 ---Ne kuziim kaj ce ti bolje kocnice na Luni?
Meni su moje skroz ok,super koce na suhom,a na mokrom su gume problem,radije investiraj u gume

--- Kraj citata ---

Sorry šefe, ali pitanje nije bilo što će mi bolje kočnice na Luni, nego koje pašu gore ;)
A na skuteru koji ide 90km/h mi sigurno nisu dosta serijala kočnice jer sa njima staješ prekasno...

2 rakitje: S tim uprešavanjem se nebi baš zafrkavao, a amortizere bi drage volje reparirao kada bi to netko u Zg i okolici odradio kako se spada da ne moram ići u Rijeku. Zanima me s čega pašu gore kočnice bez pretjerane kemije ako je ikako moguće?

ratz_hell:
kocnice su katastrofa na luni , ja sam probao stavit brembo celjusti samo naprijed i mogu rec da nije neka razlika, i opet sma vratio serijalu, skroz isto , treba po meni veci disk, vece celjusti i sigurno pletene lajtunge za naprijed slozit kocnicu kako spada... a pitanje sta napravit iza sa onim katastrofalnim bubnjom, malo jest pomoglo rjesenje "by gozz" al sve u svemo josuvijek je lose... 

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju