Tehnički kutak > Tuning skutera
kit,radilica,lezajevi...
Kemo_nrg:
--- Citat: ivanm - 30 Siječanj, 2010, 11:53:05 ---pričao je chupsy o motoforceu.. uglavnom kina.. nedovoljno isprobano.. za iste pare radije top radilica koja je isprobana i na najjačim midrace setupima..
--- Kraj citata ---
top radilica je 125€ , ova je 95€, nije to isto
doritos:
...ja sam ti rekao, javi se ivanu_sp na pm i nabavit ce ti rms racing radilicu i obavezno kupi novi iglicasti tipa malossi,polini jer sa torm rms radilicom dobijes kinder jaje iglicasti...odi na sip-scootershop i nadji ju, jeftina je a dobra je i bez problema vrti na base i miderace termo grupi... :icon_thumright:
grbi128:
napisao si da ti dolazi novi kit(malossi sport)...
uzmi rms radilicu i iglicasti koji ces dobit s kitom...neces falit ;)
doritos:
--- Citat: grbi128 - 30 Siječanj, 2010, 13:13:02 ---napisao si da ti dolazi novi kit(malossi sport)...
uzmi rms radilicu i iglicasti koji ces dobit s kitom...neces falit ;)
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
radomir.g:
Dobre su ove Motoforce radilice, kod nas u Srbiji je Motoforce mnogo zastupljen..
Znam decka koji je vozio Stage 6 Racing + R1200 na ovoj Evolution radilici i njegovom iglicastom koji dodje uz radilicu i nije imao nikakvim problema...
Ona druga Motoforce malo jeftinija sa ispunjenim polutkama je isto dobra za neki base kit ili slabiji midrace, ali obavezno staviti bolji iglicasti jer je onaj sto dolazi sa radilicom tesko djubre :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju