Tehnički kutak > Tuning skutera

kit,radilica,lezajevi...

(1/9) > >>

Kemo_nrg:
ubrzo bi mi trebo stici kit, malossi sport 70,

iam na satu 19.000 , jel potrebno da mijenjam lezajeve radilice, i koja bi dizna,centlrani, valjci bili ok na taj setup

doritos:

--- Citat: Kemo_nrg - 25 Siječanj, 2010, 23:31:49 ---ubrzo bi mi trebo stici kit, malossi sport 70,

iam na satu 19.000 , jel potrebno da mijenjam lezajeve radilice, i koja bi dizna i valjci bili ok na taj setup

--- Kraj citata ---
...trebao bi mjenjati obavezno lagere jer su valda vec polumrtvi...

radilicu bi ja mjenjo za svaki slucaj jer bi mogla prdnut od novog kita koji je dosta jaci,jaca kompresija od serijale pa da se ne razleti, za male pare stavi rms ili top radilicu, cca100eu...

R@kija:
mjenjaj lezajeve...

u multivar oko 5.5g i dizna na gljivu kojih 80-85

Kemo_nrg:

--- Citat: doritos - 25 Siječanj, 2010, 23:35:23 --- ...trebao bi mjenjati obavezno lagere jer su valda vec polumrtvi...

radilicu bi ja mjenjo za svaki slucaj jer bi mogla prdnut od novog kita koji je dosta jaci,jaca kompresija od serijale pa da se ne razleti, za male pare stavi rms ili top radilicu, cca100eu...

--- Kraj citata ---

nista od kupovine nove, radije mozda nabavim polovnu sa manje km,

--- Citat: rakitje00 - 25 Siječanj, 2010, 23:35:41 ---mjenjaj lezajeve...

u multivar oko 5.5g i dizna na gljivu kojih 80-85

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

doritos:

--- Citat: Kemo_nrg - 25 Siječanj, 2010, 23:38:53 ---nista od mijenjanja radilice, radije mozda nabavim polovnu sa manje km,

:icon_thumright:

--- Kraj citata ---
...ti si lud...tako sam i ja razmisljao u pocetku i nije dobro zavrsilo...kak hoces, tvoje pare,tvoj skuter...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju