Tehnički kutak > Tuning skutera
kit,radilica,lezajevi...
doritos:
...nije ti pametno da PRVI put radis solo, iak imas frenda koji to dobro zna i ima iskustva da ti napravi i gledas kak on radi da znas za iduci put jer bi si ih sam mogao sjebati lezaje gumenim cekicem il necim drugi...treba pazit ako neznas i nisi to radio..
Kemo_nrg:
--- Citat: doritos - 26 Siječanj, 2010, 00:14:39 ---...nije ti pametno da PRVI put radis solo, iak imas frenda koji to dobro zna i ima iskustva da ti napravi i gledas kak on radi da znas za iduci put jer bi si ih sam mogao sjebati lezaje gumenim cekicem il necim drugi...treba pazit ako neznas i nisi to radio..
--- Kraj citata ---
kako sam dobio scooter sve radim sam na njemu, i sve mi je bilo prvi put, i dosad nisam imo nekih velkih problema,
al kod ovog me *ebe ovo sa radilicom, mislim da mi nije problem lezajeve stavit druge, al kako radilicu vratiti u lezaj :icon_scratch: to me malo buni
--- Citat: radomir.g - 26 Siječanj, 2010, 00:10:10 ---Ma sta je to, 2 sata posla :)
Najgore je prvi put kad radis, kasnije je mnogo lakse i brze..
Sto manje koristis cekic vise ce trajati :icon_thumright: :toothy9:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :glasses9:
i jel mi potreban veci carb???
R@kija:
--- Citat: Kemo_nrg - 26 Siječanj, 2010, 11:43:56 ---kako sam dobio scooter sve radim sam na njemu, i sve mi je bilo prvi put, i dosad nisam imo nekih velkih problema,
al kod ovog me *ebe ovo sa radilicom, mislim da mi nije problem lezajeve stavit druge, al kako radilicu vratiti u lezaj :icon_scratch: to me malo buni
:icon_thumright: :glasses9:
--- Kraj citata ---
stavis ležajeve i radilicu prek noci u škrinju..
kad stavljas malo zagrijes blok stavis ležaj u svaki blok..kad se ohladi blok na normalnu temp i lazaji stavis radilicu u velki blok poklopis malim pritegnes al da krizas ne jednog pa odma ovog do njega...
Kemo_nrg:
--- Citat: rakitje00 - 26 Siječanj, 2010, 11:48:01 ---stavis ležajeve i radilicu prek noci u škrinju..
kad stavljas malo zagrijes blok stavis ležaj u svaki blok..kad se ohladi blok na normalnu temp i lazaji stavis radilicu u velki blok poklopis malim pritegnes al da krizas ne jednog pa odma ovog do njega...
--- Kraj citata ---
aaa, sad mi je malo jasnije :icon_thumright:
aj kad budem mijenjao to, onda cu se javit , jer sigurno cu naletiti na jos za*ebancija ;D
doritos:
--- Citat: rakitje00 - 26 Siječanj, 2010, 11:48:01 ---stavis ležajeve i radilicu prek noci u škrinju..
--- Kraj citata ---
...nemora bit prek noci lezaji i radilica u skrinji, ostavis ih pola sata, namazes dio di ide lager s mascu pocnes grijjati s fenom koji grije na 600c dio di treba doc lager jedno 10-15min i trk u skrinju po lager i umetnes ga lagano tuckajuci GUMENIM cekicem po rubovima lagera al lagano...ja dost zgrijem blok da lagano udje da izbjegnem puna tckanja po legaru, zato mi i jesu lageri trajali punih 20 000km od serijale, base kit midarace kit i sve i svasta...polako i bez zurbe, taj diio je jako vazan pa treba ga fino odraditi... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju